Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH ako NE HODAŠ sa puškom, ljudi se zabrinu za tebe.
https://www.youtube.com/watch?v=y5cbARltqB0 :D
ahahahaha ...barem plasticnu moraš imati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo ga cifre zezaju, 8 od 10 ukradenih automobila se nikad ne pronađu...
Mislim da je to dao za primjer...
Mislim da nisi shvatio šta sam htio reći...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa zavisi koje je vjere taj s puskom, ako je vlah ili katolik onda nikom nista ali ako je kojim slucajem musliman onda se dignu sve specijalne jedinice u zemlji. stavise ne mora musliman ni da se seta sa puskom nego samo treba da pusti bradu i vec je sumnjiv i vrse se pretresi.
upravo tako,ne znam gdje im je pacov Galijasevic ,Sveznajuci
De ba Korajlicu nije to ovo GTA
pa profeore dragi u bh imamo bruku sigurnosnih sluzbi koje uglavnom nosaju muda okolo i tresu drzavne jasle
ne dize jer se ovdje blagonaklono gledaju "svoji", mevlud jasarevic u sarajevu, cetnici na ozrenu i slicno. doduse od ratado danas, puske dize uglavnom jedna strana.
Ovo je toliko neutemeljena izjava da je smiješna. Ko se u Evropi "diže" kad neko šeta naoružan!!*?*? hahaha E moj dekane. Inače, vjerovatno je neistina, ali kruže gradske priče da je ovaj dekan u ratu uvozio i švercovao iste te puške koje pominje. Paradoksalno, zar ne!? :D P.S. Ovaj fakultet treba zatvoriti. Poštujem obrazovanje svih modaliteta, ali definitivno ovaj nije rentabilan. Fax za biro. I još ima drugih faxova koje treba pod katanac na 20godina, ali dr prilikom jarane. hvala.
hvala i tebi.Nadam se da neces komentarisati u narednih godinu dana.HVALA.
@Atomac@11th Šta ti je ba atomac? NE moras se dekanu uvlačiti i ulizivati preko glupog portala. Je li to jos nisi položio? :D Inače, ok je profesor i predaje skroz ok, ali bespotrebno. Svakako u policiju moraš imati ministra za oca. Ovo ti je sve rekla-kazala.
Yebem vas glupe, vidim većin nije shvatila šta je dotični želio da kaže. Jok bocanseros vec ima "svoje" misljenje formirano u glavi.Ni bestrzajac u šupku mu ga ne može promijeniti!!
Crna hronika je kod nas lagano stivo, mi smo navikli na sranja, pa nas boli za sve zivo
_"Korajlić: Ako u Evropi neko hoda s puškom, diže se i vojska, u BiH to nije slučaj" E pa trebao to biti slučaj i u BiH gospodine Korajliću! Misliš li da je to pozitivno u ovako sumnjivim vremenima?
Gospodin valja nebuloze i prica nepovezano. Kakvo hodanje s maskom i puskom? Gdje se to digla vojska jer neko hoda s maskom i puskom? Jel to mozda u svezi sa ukradenim autima?
kod nas bace bombu i nikome nista. tako reci korajlic.
Ajd ne seri