Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jer prokleto Tuzilastvo ne radi svoj posao !!!
nisi ni ti Kopiću puno nolji od njih prije da si isti samo nemaš priliku.. i sad dobijaš pinku za talasanje a kad si prodavao dionice nisi tad tražio pomoć. Ti ćeš nekom davat 100 dana roka, ko ti neki faktor.. J ebo ti državu gdje Kopić i slični uslovljavaju državu i stotine hiljada glasača. Misliš opet napravit nerede, može legendo al pred kućnim vratima premijera a ne ko u februaru da kradete računare i stolice, gamadi jedna.
Da čika Putin zna da su radnici obespravljeni, bilo bi guzonja po banderama.
hahaha ovo je dobra izjava.
ma hapse ih svako malo, posebno pred izbore, ali jos nijedan nije zavrsio u zatvoru. u SIPI im kazu da se malo strpe i hajmo ispocetka
...sanader je goli kokuz za naše velemajstore pljačke...
Nije tačno, ima stotine hiljade većih kriminalaca od Sanadera, a to je stoka od naroda.
Vala jest.Narod najradije nista nebi mijenjao na izborima,a voljeli bi da imaju posla i plate.Kad im se ponudi jedno od to dvoje,ipak se odluce za svoje. Netreba zaliti ove radnike,Ako ga zalis to je ko da prosjaku udjeljujes,a makro ga istrese navece.