Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo SDP je prava stranka.
Samo naprijed SDP vi ste najbolji
..osnovat cemo medjunarodnu komisliju koja ce da nacini novi izvjestaj....to je u interesu svih a ponajvise bosnjaka koji su ziveci u lazima umislili da su neki bitan faktor...u tom svom mazohistickom poimanju istine bosnajci su zaglibili u vremenu i prostoru i ne mogu da izadju iz 1995...to ih dovodi u moralni i ekonomski sunovrat a prave proble i susjedima srbima i hravima...jasno mi je da bosnajci koji su nastali 1992 u holidej inu moraju da imaju neki mit da bi postali narod
Bosnjaci imaju svetske ljude koji govore istinu.Pogledaj pricu ovog covjeka.Peter Scholl Latour Doku preko YouTube.Predpostavljam da si nepismen,i da neces razumjeti ovaj dokument od jedno poznatog covjeka na stranom jeziku.Reportera bez granica, covjeka priznatog u cijelom svijetu.Vi znate samo svoje, i mislite da su oni tako vazni.Varas se!
Lahko je četovati iz Austrije,Njemačke...kmete
DOLE FASISTI I NACIONALISTI
Pokazat ce njemu sdp gdje mu je mjesto. Dok je sdp bio na vlasti hdz i dodik odmah dobiju krila. NAJVISE KAD TREBA VRATIT CE SE VALTER
Ne znam gdje je granica Dodiku. Da li on uopće i ima granice. Sve će ovo birači dobro zapamtiti kad se bude glasalo u oktobru ove godine. Sve njegove gluposti, dobro se pamte. SDP do pobjede!
Bravo za SDP
Ma sdp zakon. Najozbiljnija stranka
BRAVO SDP DOSTA JE BILO OVOG NECOVJEKA
Sdp je jedina nada za ovu drzavu da ostane sto vise cjelovita. Iz sda hdz i snsd upiru prstom u sdp jer im ne odgovara, cude se kako jedan mijatovic moze prozivati dodika i mobilizovati normalne ljude u rs-u. a te tri stranke zajedno vladaju i kradu.
SDP jedini u RS radi i ima ljude Srbe koji otvoreno kazu da je genocid. Svaka cast.