Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Google translate😂😂😂
Ono iz članka nije sa google translate. Google je solidno preveo na oba jezika.
@sabane pa i na googlu imas mogucnost da im das do znanja da je prevod netacan.Vorausgesetzt, sofern man die Sprache gut beherrscht.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
živio sabit iz tarčina!
Bas ko posjecuje ove stranice
Ono kad te neko sramoti po svijetu, a ti mu još plaćaš i to debelo iz svog budžeta. Neprocjenjivo. Za sve ostalo tu je SDA.
pa dobro nie sad nešto velka greška samo cijepidlačite i tražite razlog da vasm SDA nevalja!!!
šta je smješno ? Načelnik Ilidže Memić 6 godina držao 4 saobraćajne table dobrodošlice sa pogrešno napisanim "Auf Wiedersehen" i ubjedio cijeli narod da je to ispravno. (haman pa pisalo "Fiderzen") Tek poslije 6 godine opštinska načelnica iz non-SDA stranke pokrenula inicijativu da se tabla prepravi, što je na kraju i urađeno. Pred očima nam bahatost i šutimo, a čudimo se tamo nekoj web stranici.
* opštinska zastupnica, a ne načelnica (mislim da je bila iz Naše Stranke)
@00000000000000000007 Malo te zeza "ijekavica" *ubijedio*. Ma hajde nema veze bitno je da znaš kako se piše "Auf Wiedersehen!".
Odavno se govori da je Ministarstvo inostranih poslova smecara - kadcne znaju kud ce sa svojim nesposobnim kadrovima iz stranaka posalji ga u diplomatiju da ga ne vidis par godina.IZVINJAVAM SE CASNIM IZUZECIMA .IMA IH 3 ILI 4.
Kojeg imidža?
Sve ove gomile uhljupa koji decenijama ,srozavaju BiH ,i uzivaju na grbaci naroda , po mlado-musl.i dzamijskim linijama, je zaposlio niko drugi nego kalif -Bakir !! On je veci nacionalista od svih Haskih zlocinaca !!
Bice da se za Minken ne kupuje samo medicinska skola... Sve je to nekom njegova borba dala, neko je u Bolonju isao po diplomu. Mi se pojedninim skecevima smijemo, a ne kontamo da su zasnovani na istinitim dogadjajima.
e bas zbog ovih "predstavnistava" sam se odrekao Bosanskog drzavljanstva
S obzirom ko su eminentne i istaknute osobe u javnom i kulturnom zivotu i ko vodi ovu zemlju, ovo apsolutno nije iznenadjujuce, vec je normalna i realna slika kompletnog sistema vrijednosti.
Ali molim te, kljiks nasao nekome pametovati!!
@newcomer bas je taj neko..
Vec 25 godina zivim u Münchenu i mogu potvrditi da se aktuelna konzulica pokazala kao najaktivnija od svih dosadasnjih predstavnika konzulata. Za vrijeme njenog mandata je organizovana dopunska skola na bosanskom jeziku, susreti privrednika Bavarske itd. Osim toga je prisutna na svim mogucim sastancima, prijemima, dzematskim manifestacijama itd. Svi ostali konzuli prije nje su bili neprimjetni i nevidljivi. Do sada nisu cak ni imali homepage konzulata.
Ruzmira Tihić-Kadrić, sestra Sulejmana Tihića.....
Ma petkom na pijaci se može uvijek može naći friških i svježih površinskih brojeva kod Fate. Kaže da ih ne prska nikakvim hemikalijama 😂
Šta bi bilo da se gospođa Ruzmira preziva HOT. Ih što bi to bio prevod!!