Komentari (478)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, mi smo sprdancija od drzave, ovi migranti *ebu sami svoju mater sto su uopste krenuli preko BiH...
@SrbskyDrinsky Sarajevo nije opstina ;)
@SrbskyDrinsky Ici ce gdje Vijece ministara kaze da idu , ne pitas se ni ti oni gdje ce ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Hebem vam i Deyton i vašingtonski sporazum ,pa ko pristade na tolike ovlasti date kantonima ,pa mi imamo 11 država plus genocidnu tvorevinu.
alija
HRVATSKI KOSOVAC ALIJA. A SAD IMAMO I ARAPE, za koji dan TURKE .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
:):):) ja qurca i satro "drzave" Eto dokle seze "moc Sranjejeva",...cak do Salakovca
Mekticu,torbicom ih, nemoj da tr sekiraju
Nakon ovoga svi će nas migranti zaobilaziti u širokom luku....ovo je smišljen potez.
Toliko o njihovoj sposobnosti! Kakav je to ministar sigurnosti i to na nivou drzava a da ne pricamo o premijeru pobjegulji koji ne mogu narediti tamo nekoj loko policiji i kantonu! Eto! Da je neko drugi a ne njihovi vec bi ovi SDA uhljebi dizali halabuku da se smijene!
ko.je kriv za ovo sve???
sta nam se zbiva sa drzavom
hoces u kracim il duzim crtama da ti objasnim
@Garden unistili ste drzavu 01.03.1992.
Baš su pomogli jadnom narodu, Mektiću imaš li ti djecu
Nije ih Mektic poslao iz Pakistana/Maroka na silu do Njemacke, evo i ja se osjecam isto k'o migrant pa mi opet ne daju na zapad.(za stalno) Vratiti ih lagano odakle su dosli i ne sudjelovati u unistavanju Evropske kulture i civilizacije. Rat je u Siriji bio a najmanje izbjeglica dolazi iz nje, svi bi do EU para a niko ne bi da radi, takvi su ti ovi garavi a nek shvati ko kako hoce, to je cinjenica.
Bruka i sramota
Sta je starije koka ili jaje
Ovo je teška blamaža da niko s nikim nije sjeo i ovo izdogovarao. Šuplje dopisivanje ministara i ministrića su davno prevaziđena forma izbjegavanja dogovora. Nije mi žao izbjeglica izuzev ovih iz direktno ratom ugroženih područja isključivo iz Sirije. Sve ostale bih vratio odakle su ilegalno prešli granicu BiH. Sramota da se naši narodi svađaju radi tuđih jeboguzluka.
Jeste li svjesni da postoje izbjeglicki centri koji se nalaze u Salakovcu. Taj centar je opremljen za ovakve situacije. Nema potrebe da migranti borave u parkovima. I ono sto imamo i sto smo izgradili losa vlast nam pokvari. Mene stid kako se jadni migranti tretiraju, pitam se da li je vas?
Sa 300 ljudi a na madjare su znali lajati sa 300000 koja stoka covjek a za ovo sve je erdogan vucic i arapske zemlje krivi
Jadni ljudi, pobjegli od zla dosli u gore
Ovako mali broj emigranata je problem? Sta bi bilo da je vise!
Treći svjetski rat je DEPOPULACIJA (smanjenje sadašnjeg broja stanovnika na zemlji zbog resursa-energija, voda, hrana...) več je u toku dugo vremena i svim sredstvima vidljivim i skrivenim. A kojim redom će to da ide i završi i ko je to pokrenuo i kada još se ne zna. Jer treba broj stanovnika na planeti da se svede na davno poznatu "ZLATNU MILIJARDU". E ko su ti u toj "Zlatnoj milijardi" znat će samo oni koji opstanu.