Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije frka zicaru imati, vec je frka ko ce to finasirati i odrzavati, kako se ponasaju prema javnim preduzecima sve su prilike da ce biti ona stara ¨!za dvije tri godine, zicara posluje sa gubicima i zahvaljujuci nesposobnim direktorima, dovodi se u pitanju njezin rad, jer plin koji uvozimo iz Rusije je podigao cjene a karte za zicaru su od 2011 godine i nisu nijednom poskupile\" Ali boli njih q+++c za ovo jer ce ionako za tih godine otici sa vlasti, hajrovali na tenderima, odradili svoj posao i oprali pare a ovi sto dodju na vlast poslije njih ce samo nastaviti praksu, narod ce placati njihove manifretluke itd.. DRZAVO ZA FAMILIJU MA KOJE ONA BOJE BILA. Niksicuuuu, jesli li mogao na miru gledati tekmu u adidas trenerci, kako je to kad odes u EU sa FAMILIJARNIM PARAMA OD DRZAVE, a popusi foru jer BIH nije dobila a da je dobila...auu bilo bi najci smo kao drzava, imamo najvise zaposlenih,vidite kako nam malo fali itd. Jesi i ti cekao od 12 sati navece da bi kupio kartu..
\"Žičara je poklon općine Grächen gradu Sarajevu da bi se mogla obnoviti trebevićka žičara, koja je uništena tokom KONFLIKTA početkom devedesetih godina.\" HALLOOO KONFLIKTA, VI NISTE NORMALNI ILI STE PLACENICI!!
Kada će Dodik postavit kamen temeljac na Vidikovcu, od ove investicije če grad Sarajevo imati godišnji gubitak od 3-5 miliona km, a četalji na trebeviču otvorene kafane i motele za ove budale u Sarajevu, koji svoje vjekovne dušmane smaraju ljudima. Predlažem da im damo i dionice GSP-a i TAXI licence, đačke i tramvajske karte. UZELI NAM POLA DRŽAVE, IMAJU KONSTUTIVNOST U DRUGOJ POLOVICI, NAPUCAVAJU HRTVATE DA SE TERITORIJALNO ODVOJE, ONIMA KOJI SU SE ZA CJELOVITU BOSNU BORILI ČE OSTATI DA USPRAVNO SPAVAJU.
Tokom konflikta unistena?! Za vas je agresija konflikt?
Konflikt je kad ti konobar donese rijetku kafu pa se istreses na njega. Ovdje je pocetkom devedesetih bio RAT! Moze i agresija ako vam se vise svidja.
Ok, kad stignu svi konvoji nezaboravite PDV da platite 4 miliona!
Pa kupi ti novu zicaru ako imas para! Sigurno zivis u novogradnji, vozas novo auto, imas uvijek novi mobitel...itd...ne dipr svega ti! Polovan si od glave do pete k\'o i vecina nas! Sta to fali polovnoj zicari kad nemas nikakvu drugu?
Guzovaca zakon !
Ostavka!
ja navjjam za ZMAJEVE... STO OVO JUTROSKE NEJMA NI JEDNE VIJESTI O ZMAJEVIMA??? HAJMO ZMAJEVI-NAPEIJED FOSNA !!!! Kad igramo S PORTUGALOM???RAZVALIT CEMO HINJ...
Evo harabatije stare 30 godina da nam uljepsa Trebevic i omoguci siguran i ugodan transport! Vucko se prevrce u grobu! Starija zicara od njega.