Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu članka. U članku se kaže "genocidni miloševićev režim". Milošević nije nikada presuđen za genocid a Srbija još manje. U članku se tvrdi da Handke negira genocid. Nikad i nigdje Handke nije uzeo temu Srebrenice u tom kontekstu.
e moji bošnjaci ovčcice moje lože vas mediji i SDA štab propagande ko drva
Eno u Sarajevu vlah Đoković, trče svi da se sa njim slikaju, ljube mu pakaš, uvlače mu se, samo što još nisu počeli dizati tri prsta? A ovaj Handke ko fol vam smeta? Handke da dođe sutra u Sarajevo, prvi bi mu Efendić obalio nježnik a onda i tucao vlaška ofarbana prdoslavna jaja. Nema gorih bahIija do sarajevskih šibicara.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi ste gori od popova kad zadiru u vjeru odma te prozove bogohulnikom. 21. je vijek era demokratije, prava da imas svoj stav i da ga javno izneses. Ne vidim u cemu je problem, i vi Andjelinu Dzoli docekate sa crvenim tepihom.
Dolazi da obilježe godišnjicu rušenja Ferhadije
Treba podržavati naj pametnije ljude svjeta.
zllo nema vjeru, naciju, ideologiju, obrazovanje, titulu, iako može doci bilo otkuda ili odsvuda istovremeno. zlo se poznaje po vlastitom sljepilu. o zlu nečijem govore uvijek drugi, govori ono svojim nedjelima samo po sebi, nikad ono samo o sebi. gore od samog zla može biti drugo zlo koje ne priznaje zlo ili o zlu govori kao o dobru.
Dobar skup,nema šta,samo im fali drug Šešelj, Arkan i Ceca.
Zabranit mu ulazak, gdje je ministar unutrasnjih poslova BiH? Govna otjerati sto dalje od BiH..
A što ne dođe malo u Sarajevo, da ga mi ugostimo 😀
Gdje ovi naši nalaze ove bjelosvjetske budale, ne zna se ko je gori, da li Mile koji nalazi ovakve koji brane Srbe i/li Srpsku/Srbiju ili Bakir & Co koji dovode "eminentne stručnjake" koji zagovaraju građansku BiH. Svaki ludak je izgleda kod nas dobrodošao. Njima je dobro, džabe jedu, piju, uzmu kintu za lobiranje, a mi ga pušimo.
Nek me povuče za hašimagu
Treba ovo govno dobro pretresti na granici, izvrnuti mu džepove i provjeriti nosi li drogu. Nakon toga mu preventivno udariti par vaspitno-popravnih šamara i tretirati ga kao migranta koji je pokušato ilegalno preći u EU. Nakon toga, slobodan je da preuzme sve počasti krmetnjaka zvanog RS.
Dok ga ne doceka neki novi mevludin jasarevic jednom i nikad vise nece doci 😂
Bitan ko 🚦u GTA što bi mnogi rekli kad je u pitanju neko totalno nebitan 👎
Očigledno tebi bitan kad komentarišeš
Čuj Dodik se raduje. Kao da neko dijete loži narod, a ne novinar
Budala
bijednik, i uz to dobrano mentalno bolestan
Mile baš aktivno smišlja čime će iritirati javnost, pa da li treba reagovati na očitu provokaciju?! Naravno da ne, ignorisati i to je to! A