Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potpuno se slazem sa ovim EUFasizam. Ali ja ipak ne bi previse gubio vremena s evropom i treba doci do zamjene bosanskih politicara. Treba da se okrenu svom narodu. Ima jako velikih ljudi i u druga dva naroda, ali onog koga nema bez toga se mora. Dakle ukoliko pritisak da se dovrsi podjela nastavi, Bosnjaci moraju insistirat na izlazu na more i kompaktnih 40% teritorije koja bi bila vojnicki odrziva. Svaki drugi kompromis je direktna povreda sigornosne situacije i mogla bi jednu generaciju dovesti da se nadje u situaciji kakava se desila u Srebrenici. Na zalost SDA i SBIH su sve samo ne stranke koje rade neke dobre stvari. To je manje vise skup pojedinaca koji vode racuna o svojim vlastitim interesima kao sto su cinili i 1990/91 dok su srbi pripremali okupaciju.
EU brani hiljadugodisnjim evropljanima i slavenima (bosancima) da se slobodno krecu po vlastitom kontinentu... da nije tragicno bilo bi komicno ali to mogu raditi samo zato sto nasi politicari imaju diplimatske pasose sa kojima ih kupise da ne prigovaraju vise od dozvoljenog
Kad se ispuni jedan uslov, EU fashisti ce da postave drugi, kad se ispuni drugi uslov, EU fashisti ce naci treci i sve tako do nekog novog svjetskog poretka. Imate primjere Turske, Sjevernog Kipra, Albanije, sada i BiH. EU fashistima problem je Islam i to samo apsolutni ignoranti ne vide. Sve ostalo su Andersenove bajke. Bas kao sto je bajka da je Srbija ispunila uslove za ukidanje viza. Jeste, Srbija je ispunila uslove, narocito sa hapsenjem one drkotine Mladica. Bosnjacima, Turcima, Albancima i svima koji imaju imalo savjesti i svijesti je bolje da se dohvate knjige i nauke, pokusaju da naprave sto bolju ekonomsku saradnju jer ce samo tako moci da prezive EU cinizam.
Da nismo Muslimani, davno bi nam ukinuli vize. Jebite mater i vi i vaše vize.
a sta bi bilo kad bi ja sad konvertirao na kriscanstvo. bi li me cakao dzehenem u islamu ali mozda dzenet po kriscanstvu. da li bi onda mogao ici u evropu znajuci da sam neutralan, tj. dzehenem u islamu i dzenet u kriscanstvu se anuliraju. kontate? koje za pivu da se rashladi?
sta su to oni dobro uradili a mi nismo?Da bi BiH mogla uci u drustvo EU,mora da bude vecinski krscanska-kako je pocelo bicemo to za desetak drzava,i moraju gradjani da budu radikalni i desnicari,a naravno da ih je sto vise homoseksualne orjentacije.To su izgleda uslovi! Aferim Evropo!
sad nek traze ratka mladica po evropi :)))))))
BIH mora da krene putem oslanjanja na vlastite snage, da se veze za Tursku, Libiju jos poneke zemlje (ne za saudiju). Treba se pribliziti Albaniji i mozda pokretati zajednicke projekte sa tom zemljom Sve se moze samo treba zaliti. Dosta je bilo potcjenjivanja kao da su Bosnjaci niza bica. Jebbite RS, ne moze se otcjepit i neka ostane takav status. Okrenut se svojim regijama i pomoci povratnike u istocnu bosnu.
rusi jedite go.na
Sto se Tadic neizjasni u vezi ovoga sad.Eto zasto je bio u BL. skoro.Donio dobru vjest pa je malo zalili brljom.
SESS-----samo evropa srbina spasava.
neka su ukinuli vize srbiji jer je to itekako zasluzila, zar vam nije poznato da je srbija ispunila sve uslove, uhapsili su mladica i osudili na 45 godina zatvora, zato su nagradjeni i neka su
Pa tako je svugdje na svijetu, onaj ko ima taj ce kupiti onaj ko nema on gleda i daje glupe komentare. I u ekonomski razivjenim zemljama, vecina raje radi za racune i nema pare sa skupe stavari. Uglavom kredit i lizing, pa ukruk od prvog do prvog. Nije na zapadu sve med i mlijeko. I svakim danom je sve gore i gore.
Rainer Stinner ([email protected])
pa kako da se pomirimo sa bosanskim platama kad nam sagradise 50 shopping centara u kojima za 2 sata svako moze potrositi po 3 mjesecne plate, i to samo za neophodne stvari, vidim u BBI centru zenske sandale 750KM!!!