Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno je nakaradna izdrkotina RS "BOLJI" dio BiH hahahhaahahahaha.................fuckam vas siromašne
najnizu penziju u RS prima samo 6 % penzionera dok u federaciji ; najniza penzija iznosti 50 KM i prima je 19.483 penzionera ili 5.50% ,od 50-100 KM penzije prima 9997 penzionera ili 2.82% ; od 100 KM do minimalne penzije prima 15966 penzionera ili 4.51% ; minimalna iznosi 310 KM i prima je 174386 penzionera ili 49.29%.,zajamcenu penziju prima samo 21832 penzionera ili 6.16%.... http://fmrsp.gov.ba/s/index.php?option=com_content&task=view&id=267 prosjecnu penziju u federaciji dize veliki broj korisnika penzija(veliki broj polticara u penziji) u iznosima preko 1000 KM inace bi RS imala vecu prosjecnu penziju od FBiH
Evo ti si ocit primjer zasto ove ublehe od politicara imaju milione a mi cunu mehku.Ti si nasao nekog da branis, kao da smo mi u FBiH ludi.Drzava u kolapsu al je bitno biti bosnjak ili mrziti i nazivati BiH nemogucom drzavom.To sto ce penzineri pocrkat od gladi nikog nije briga, pa izgleda ni same penzionere jer i oni glasaju za ovu nacionalisticku stoku.
ja nikoga ne branim vec objasnjavam statistiku na osnovu razpolozivih cinjenica.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Povećat će Dodik vama penzije na 166KM samo vi glasajte za njega ;)