Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta, mi nismo u Evropskoj uniji, niti ćemo brzo biti kako stvari stoje, samo nas zavlače
Najjaci ljudi u Evropi, bacaju prste u oci svima niko im nista ne moze
ČUJ U RUBLJAMA🤣🤣🤣 NEMA VIŠE EURA POMOĆI IZ EU PROJEKATA,NEMA VIŠE DOLARA IZ AMERIČKIH FONDACIJA US AID A NEMA NI KREDITA JER NEMA SE VIŠE ŠTA ZALOŽIT. SAMO NJEMAČKA JO5S LANI BLOKIRALA 400 MILIONA RAZNIH PROJEKATA U RS.
Hahaaa nobody can mess with Dodo
E bas ce im oni pomoci sa svojim ogromnim placanjima hahaha
On nemaju marke, hoce u rubljama 😂😂, kako cete doci do njih
Hoće li nam EU nabaviti plin kad zatreba?
Posto Federacija ionako finansira RS putem povrata PDVa, onda ispade da mi zapravo svojim radom finansiramo agresiju na Ukrajinu. Bravo Trojka, napravite jos 100 ustupaka. Imamo li mi neke predstavnike pri EU? Imamo li neke lobiste? Eto, imamo ekonomiju (koju je Fadil uspostvio), ali sa njom finansiramo Rusiju...
a to RS ne uplacuje PDV ???
haj uplati zaostali PIO za zaljeznice bolnice,SDA zasfrala motku ima 10 godina pa penzioneri ktrepaju
Pa koja je razlika, može plaćati i u stabilnim markama. Iživljavanje
Pa ja da i nas izbace iz Swifta pa da sa Rusima i Srbijom prave neki ludi Svijet da rubljama svercuju braca pravoslavna, koja je to pravoslavna luda Ideologija ali naravno da nema od toga nista.
Xaxaxaxa....duboko ste ušli rusima u anale...probajte još,još,jooooš
Hajd vise ne pretjerujte sa tom tzv. rs. to je jedna obicna ulica u svijetu. Spram rusije isto mrav i slon
To u biti nije rentablno ali neko će i tu zaraditi na plaćanjima skuplji od fakturisane cijene...i ubjeđivati izbezumljene glasače da je to "dobro za našu stvar!"
Kakav smusen članak ali naslov je bitan. EU plaća u eurima i rubljama. Zašto lažete ljude? Valja širiti mržnju. Svaka vam čast.
tako je !
Pa neka im onda Putin salje rublje umjesto sto cigance od EU i Amerike eura.