Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve chestitke preds,Miloradu Dodiku,koji je glavni i odgovorni VODjA buducnosti BiH-eeee !!!
Pa je li ovaj Dodik premijer ili predsjednik ili je postao nešto poput Gadafija Predsjednik ujedinjene velike genoc.idne tvorevine Mile Kim Jong iLL PS.Žao mi je ovog Džombića,Mile Kim Jong iLL će ga zaviti u crno.
Ipak ja odoh posisati mom Dodi !!!! Ljepse je ipak kad ga ja primim od mog Mile !
@Garo, Ima ona dobra pjesma: Gara, Gara garis li se sada. Uf joooj.
Ja veceras imam konsultacije sa mamom Zelenog zuba. Vec ste upoznati sa cinjenicom da su njeni guzovi moja velika strast.
muhamedanci,zar vam nije vec dosadilo da ponavljate vec dve decenije,kako ce neko izaci i unistiti srpsku,... zasto bi bilo ko od srba unistio srpsku,jedinu branu od vaseg laznog multikulturalizma,i vase islamske ideologije. kako god da bude,svaki sledeci posle dodika premijer isto ce bratniti srpsku od vas!
Naprijed nasi.
Joj Goro garnem ti ga majke. Hi hi hi hi.
Dodo je CAR, a vi multietnicari mozete samo da ga mrzite. Sta bi dali da imate takog politicara? Gdje je sad Haris, gdje je Gregorijan? Haris ce ukinuti RS, Gregorijan je obecao da ce uhapsiti Mileta, i? Sad sedi u nekoj rupi u Americi i sjeca se kako je bilo ljepo zivjeti u BiH...35 hiljada dolara plata, nas\'o zenu, dobnri restorani, dobro vino, a sad teski anonimac koji stoji u redu za hamburger. Dodo je pobjednik, a vi multietnicari ga mozete samo mrziti.
Molim posjetitelje SA-X portala U svojim postavima suzdrzite se od vulgarnog izricaja kao i od vrijedjanja na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi Postavi u kojima su prekrsene ove upute bit ce IZBRISANI Hvala -11
Mozete igrati tu predstavu \"Poremkinova sela/; jos dva mjesecca. Kad vam penzioneri izadju na ulice za dva mjeseca, bice fajront. Nestalo para, a i muzike je nesto utisala :)