Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moje sarajlije kaste culi da je ikad u Cazinu bila redukcija vode,informisite se malo grad se uredio od kanalizaciski sistema vodovod mreza urađena do svake kuce najmanje makadamskog puta ima u BiH gledajuci po povrsini teritoria...i preko 50 Đžamija...jednostavno grad se iz dana u dan siri
sto sarajlije a ne tuzlaci, zenicani i ostali. koji ti je qrc
pa eto onda ce sepic napustiti sarajevo i vratit se u cazin, i ne samo on vec svi oni koje je povukao vamo iz cazina da rade u sarajevu posto ovdje je tako grozno, uzasno, nema vode itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)