Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su prihvatili mandate: "Je*em Vam mater u usta " Preventivno
Fotelje konačno zauzete , ...i sad kreće spektakl...., blokada do blokade...! Živi bili pa vidjeli koji će to zakoni biti usvojeni u narednom periodu...? Možda , o igrama na sreću , ...ili možda izborni zakon , ...ili reforma pravosuđa , ...ili možda provedba presude o konstitutivnosti svih i svugdje , ...ili možda izvještaj o Map-u.., ili ....o gradnji autoputeva kroz erCegovinu , ...??? Sve je to već viđeno ...Ovo je samo repeticio.., ili jeb. naroda u zdrav mozak.
Zipa voditeljice i u skupštini Kantona i u Domu Naroda iz reda ostalih. Šuške će da šuškaju kod naše Srnice.
Zaklinje se da cu umjereno krasti sa propisima. Ko fol vjernici.
Mostarsji Rambo oglasi se
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na >>>>> www.XXdate.club
Ja nisam za ovakvu Bosnu i Hercegovinu, ''nasljednu monarhiju,, kastinsku državu pet familija osmišljenu u ''mraku tabačkog mesdžida'', podržavanu od tkz. njihovih nasljednika, uspostavio tkz, novu Bošnjačku elitu. Kupio je desetine hiljada glasaća kroz radna mjesta u JP, ustanovama, institucijama na svim nivoima, dao je mrvice boračkoj populaciji sitnim davanjima''blokiravši im život na nivo nedostojnom čovjeka...''
meni nikada nece biti jasno sto ovolika buka oko svega,to izbori,to ovo to ono,to danima ko ce gdje sjediti,pa zasto jednostavno sve se ne ukine i postave se tri covjeka Covic,Izetbegovic,Dodik,pa svakako njih trojica vladaju svim ovim silnim politicarima sto se slikaju i smiju kao oni ce nesto,necete vi nista sto vam ova trojica stoke ne kazu.
Kad će sejdo da se oglasi... E moji muslimani, još ste dobro prošli...
Prvo drvlje i kamenje zašto se toliko čeka s formiranjem vlasti. Kad se ista napokon formira, onda opet kmečanje zašto se formirala. Pa ako Vam već ne paše napravite nešto. Prosvjedi, protestne šetnje, blokiranje stranaka, vlada, ureda....bilo što napravite samo prestanite kmečat više jer je jadno da ne može bit jadnije.
Postivanje vazecih zakona a 9 od njih je zloupotrebljavalo naknade za odvojeni zivot. Ko je ovdje LUD...
Toooooo
Na ulice i sve skinuti s vlasti.
Ne seri bgt , imao si izbore kao i ja.
Imao je BH blok šansu da sve ovo ispravi i blokira, nije htio... Eto, sad ostali krivi što su formirali vlast, a nisu oni krivi što nisu htjeli !? Moj glas više nikada dobiti neće.
@MisterXYZ Ma jok... Eto glasaću za političke kukavice, ratne dezertere i ostalu gamad !
Svim komentatorima! ISPUSTITE MAMICINU SISU, PA PROMJENITE NEŠTO U SVOJU KORIST UMJESTO ŠTO SAMO KMEČITE!!!
Ne, ne. Drzava nesto d'uradi za nas.
POZDRAV ZA VOZARE KOJI SU MORALI ODMAĆ MALO PREMA IGMANU...MEDŽDŽEDI EVO DA NISTE FUKARA MOGLI STE KUPIT OVOG AUDIA DA UBLAŽITE KOMPLEKSE ŠTO STE SELJAČIĆI VOZARSKOG USMJERENJA..HAHAHAHHA.