Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi Dušanke ko kakva konobarica (sigurno bi to i bila da se nije uhljebila na vrijeme)
pustit mevlida iz zatvora i dat mu kalasnjikov da ovdje uleti.... evo ljudi zbog koga mi nemamo napredka i zbog kojih se svadjamo....
@Zijad_Lopez ko svinja kad se nakarmini!
Da li je ono Dušanka zvana Lepa ili se u kadar ubacila neka gospođa u penziji koja honorarno služi katering ... ? ? ?
Jao šljama od ljudi.. :( svijetla nam je budućnost sa ovom marvom....
KAD ĆE BITI KONSTITUIRAN,, DOM GRAĐANA,,?.JESU LI I GRAĐANI U USTAVU ILI NISU ? ?????????????
K0ja je ovo ''ekipa'' banditosa...
Vidi slozne brace i sestara. Sve stare i dobro ofucane face. Za malo, odnosno nimalo rada do 2021 god. ce drpiti od siromasnog i napacenog naroda hiljade KM.
Meni već odbijaju od jadave penzije,ako ima boga vratiče im a posabno njihovoj djeci,da bog da.
NEMA NEPRIJATELJSTVA OVDJE I SRBIN, HRVAT I MUSLIMAN NA SVAKOM LICU OSMIJEH I VEOMA RASPOLOZENA LICA!!! MA NISMO MI OVCE MI SMO STOKA AL BAS!!!!
dusanka,,tj dusan kao hudini u izvedbu trika nekog madzionicarskog
Uh, zar cemo opet majkicku gledati naredne 4 godine, taman sam pomislio da je nestala sa scene kad ono opet missica na sceni.
To to , uhljebi standardno sve , a gradjani nek se pate sramota ste a i mi jer vas biramo https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
Zar Bakir nije na birou?
Ovo ko da gledam 93‘
Što ovo Bakir ne pruža ruku Čoviću???
skup bandita
Dogovorili se nacionalisti da i dalje jacaju svoje stranke i dzepove a ne drzavu,oni jedino vide napredak a nama sve gore,cijene divljaju mladi odlaze,kazu narod je glasao "ovce" tako da polako valja pakovati kofere i za Njemacku,nema ovjde salameta
Šta ce davati prisege neka se pozovu na stare,novac je bitan svim akterima ovoga skupa,samo novac!Nit jedan narod nema sreće u njima!