Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda Hanka pređe na 5 minuta iz državnog parlamenta u skupštinu KS i digne ručicu za vladajuću koaličicu... Uh greška, ona kada je u vlasti ne diže ručicu:)
Hoce li u skupstinu ponovo uci onaj Tarik Haveric? Jer ako nece, imate jednog gledaoca manje. Takvu suplju, ne baca niko prije New Orleansa. Ako vec nije u stanju da uljegne, dajte molim Vas neka barem Kojovic Predrag bude tu I neka govori o odbrani BiH od agresije... Dajte sredite to...
Zelim im dugu starost i tesku bolest