Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino mu majica izgleda gluplja od face,,, idealana ikebana za sdp
Sveti LIJANOVICU Zastitnice kriminala, amorala Molimo kod BAKIRA zagovor tvoj Zastiti REKET SDP-ov
Ne dozvolite da vas lažu ubleeh a la Lagumdžija. Građanske stranke nemaju ni u Belgiji, ni u Švicarskoj itd.. Znate li zašto? Laž je da je SDP i srpska i bošnjačka i hrvatska. To je samo nevješto prikrivanje nekih drugih namjera. Vidi to i MZ, i Inzko. Svi osim vas. Crno-crveno-zeleno-mesarska građanska koalicija...:))))
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/bo%C5%A1nja%C4%8Dki-zastupnici-iz-gora%C5%BEda-priznali-lagali-smo-svoj-narod-varali-hrvate-za-sve-je-k Najprije vratiti sve ukraden mandate Hrvatima. Lopovska država nikome ne treba.
..lijepo si ovo rekao ali, ipak, mislim da ti je pri srcu toplo i drago sto je zlajoglu izabrao \'cvijet\' hrvackog kriminala za drugove ravne sebi !
Ni uz najbolju volju nemogu razumjeti šta imaju zajedničko jedan ugledni sarajevski univerzitetski profesor, u americi školovan, iz ugledne dobrostojeće Sarajevske familije, sa ovom kreaturom, seoskim mesarom, sitnim švercerom, prevarantom, utajivačem poreza, kojeg je vlastiti narod davno prije prozvao: Lijanom - seoskom lijom, nakpogrdnijim nadimkom. Zbilja, mislim da je SDP bespovratno prokockao šansu da bude istinska stranka svih građana, da zaštiti najslabije, i da mu najslabiji vjeruju. Za to nije trebalo puno mudrosti, samo malo razumjevanja i popuštanja, i danas bi Bosna bila stabilnija, bogatija i bliža EU. Prava šteta !
Samo vi svršite što imaš završiti, Lijane, pa smo završili. Za sva vremena. Još mu/im , izgleda, ništa nije jasno.
Koje godine?
NISTE VI KOCNICARI, VI STE SAMO DRUSTVO KRIMINALACA, LAZNIH SOCIJALISTA I FASISTA. E CUDNA JADA OD MOSTARA GRADA !!!