Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo Vahida. Nije odavno bio....Plizzzzzz
Ovog Himzu Selimovica podignes kamen on se pojavi ispod jer ispunjava uslove za tu funkciju.
Dzavid Hrvat😂
kazu keljimendi je pusten, pa eto nek se kandiduje, covjek ispunjava sve uslove, kad mu je jaran bio ministar sigurnosti zasto on nebi bio bar komesar mup-a
ma isti qurac cim su ovoliko cekali , dok nisu nasli pogodnog poltrona
Ja šta ovih Efendića ima, i svi na nekakvim pozicijama. Ma kakav konkurs, to sultan Sarajeva Dino postavlja...e dođe mi žao intelektualaca kojima je on sve i sva.
Nazalost samo je pitanje od njih 6 koji je provjereni kadar SDA
Nevjerujem da ce doci bolji i pametniji posto takvog i nemaju samo moze doci veci blento od ovog sadasnjeg pa ce tek svanuti lopovima dzeparosima ubicama i ostalim Sejficima
konkurs za dzelata
Zar nisu ukinuti konkursi, svakako ce se tu smjestit kakav sda uhljeb gangster...
nek krepa, ker bakirov
MA MOZE KOD SDA KADAR STA HOCE,NE VADE GA IZ NARODA.
NIJE disciplinski kažnjen ŠTO ODLAZI U PENZIJU, nego je kažnjen što nije provodio NADZOR NAD RADOM POLICIJE, i nije pitao npr zašto sjedite u svojim kafanama mjesto da nađete ko svaki dan pali po auto ! Evo danas je izgorilo još jedno, a prije tri godine je Gorio KAnton i PRedsjedništvo ! I ko ih zapali ? NEuračunjljiv taksista ! Ko kaže? Bakirova braća Dalton, pardon Čampara !