Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ne smijete objaviti rezultate niste trebali ni praviti monitoring!!! pare ste uzeli al\' vas strah da se kome ne zamjerite, jelde :)))
Zar ovu staru fuksu jos nisu smijenili. sto procerda pare od raje, to nista. Nit\' je covjek, nit\' je novinar, ali joj zato nekako uvijek polazi za rukom da se nadje na celu necega. Je.b@ nas nas nacionalni reciprocitet i ovakvi sto od njega hajruju!
joj borkic sto te poderase kako ces naoci kolegama...hmmm ahh lako isto ko i za 1,5 mil sto procerda udruzenje od raje novinara pa se sad svi vucaju po sudu samo borki nevina....fuj fuj fuj
SDP je cast i razum - suprotno od SNSD SDP je za BiH - suprotno od SNSD SDP je za narod - suprotno od SNSD SDP je za rad i prava radnika - suprotno od SNSD SDP je za jednakost - suprotno od SNSD SDP je jedina sa podrskom u evropskom parlamentu - suprotno od SNSD SDP je evropska - suprotno od SNSD SDP je istina - suprotno od SNSD \"SD\"P je socijalna demokratija - suprotno od SN\"SD\"
Borka, nisu te trebali slikati iz profila. Vidi se da ti je nos porastao, bas kao u Pinokija. Hoce to kad se laze. Nemate znaci sveobuhvatni izvjestaj, ali ste ipak prezentirali podatke o Avazu. Znas sta lutko? Za monitoring Avaza je potreban jedan student, pa cak i kad bi imao stakleno oko, taj zadatak bi obavio. De nam bar odaj tajnu, kojom metodom i tehnikom ste vrsili monitoring elektronskih medija? Ako imas odgovor, pljuni me. Sram te bilo.
STITE DODIKA DO IZBORA JER TAMO NEMA NIKOG U NOVINAMA OSIM LAKTASKE MAFIJE. ZASTO SU UVIJEK BORKE GLAVNE?
26000KM vrijedan projekat da bi nam rekli NISTA !!!
Kako to da osoba koja je nikakva novinarka predstavlja novinare? Napravila karijeru pričom kako je prate, to samo u Bosni ima. Nigdje članaka, nigdje radova, samo veličanje sebe kao nekakve vrlo važne osobe. Jadno!
usput, napadnut je novinar crne kronike Dnevnog lista Nerves Dedic koji nema nikakve veze sa izborima, ili izbornom kampanjom posebno jere je radio na pracenju policijske akcije. lose opravdanje udruzenja svaka cast
ma daaaaj ... kome ona finte prodaje? Cuj nema rezultat radi odmazde? Niste vi ni prstom mrdnuli gospodo, to je razlog zasto nema objave. A dobro je moguce, da nemate POJMA kako monitoring treba izvrsiti. Treba vas sve postrojiti na sudu, pa da vidim kako cete se oprati.
ISTI KAO I ONI KOJE KUŽE. POVLO JEDAN POVLO DRUGI. TOLIKO O TZV NEZAVISNIM/NEOVISNIM MEDIJIMA I SLIČNIM ............ DOBILI 26 KILA, ALI IM OBEĆALI JOŠ PAR PUTA TOLIKO AKO NAPIŠU OVAKAV IZVJEŠTAJ
digoše 26 kila eura, i objaviše ništa. ništa nisu bolji od političara koje su \"pratili\" mame im se nategnem. Uzmu cifru i rezultat istrazivanja cuvaju za sebe, svaka cast. To vam je kao uzmes pare za izgrdnju objekta i kad zavrsis objekat samo za tebe iz \"sigurnosnih\" razloga. Joj ublehe!!!
koja je poenta ove pres konferencije???? ne, ozbiljno!?!?!?
Ja novinara i sranja! Haj\' Borka na Vlasic i cuvaj ovce... to ti je najpamentnije.
digoše 26 kila eura, i objaviše ništa. ništa nisu bolji od političara koje su \"pratili\" mame im se nategnem