Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reci nekome da je konj rekli bi velika je uvreda. Citam ove jadne komentare i kontam kakve logike to ima?! Konji ne ponizavaju jedne druge, ne pljuju, ne mrze, ne proklinju, ne kolju. Nista. Cak pomazu i bolesnima. EJJJJ zivotinja pomaze covjeku, a covjek covjeka mrzi, psuje, ubija. Reci nekome da je konj treba da bude kompliment, a biti pripadnik ljudske vrste svakako je uvreda sama po sebi.
Meni se heregovacki magarci vise svidjaju.
I meni bosanska brdska kobila
😀😀😀
Svaka cast, uvijek imali i napredovali, a sigurna sam da hocete, dobro se dobrim vraca. :-) Ova prica me bas obradovala,.. da i dalje ima ljudi dobrog srca.
bravo momci ... svaka čast