Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Made in Bosnia.
zato kazne, presude, opomene i računi stižu ekspresno...
Mostar je u rasulu totalnom. Treba poukidati kantone.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
-Jedni zaposljavaju svoju dijecu,rodbinu i kurve... -Drugi nista ne rade npr kao tuzilasvo... -Treci rade ali evo kako... -Cetvrti cute i puse... KAKO DOCI DO ISELJENICKE VIZE?NIJE BITNO KOJA ZEMLJA...
i ja se pitam
Prije 2-3 godine nadjem se ja sa kcerkom u gostima , tema-koliko je ko platio da dobije radno mjesto....djeca se igrala u susjednoj sobi i kad dodjosmo kuci pita mene malena -Mama kako cu sakupitit tolike pare da si kupim posao ?! Odgovorih joj -da ti nije palo na pamet ! Neces zivjeti u ovoj nedodjiji ako se sta ne promjeni pa makar ja morala prositi negdje na zapadu da ti ne kupujes posao.
Klix, mogli bi i vas prozivati da vrsite nezakonit pritisak na Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona zbog kritike efikasnosti njihovog rada.
Dobro dosli u zemlju djikana
Znaci predati podpune papire i opet cekati 16 godina, to su ti uhljebi koji ni hurcem nemrdaju a platu trehaju. Imal ilko u ovoj drzavi apsurda da ovim apsurdima stane u kraj i da jse jednom vise zaradi plata za rad a ne nerad!!
I onda opet 20 godina čekati..........
Dobro su mu uopste odgovorili. Inace se uvijek poljube vrata, a pisma zagube...
I ko je odgovoran? Da li ce netko odgovarati? Mito i korupcija vlada u svim segmentima drustva.
Hvala SDA!!
Eh, nažalost, takva nam je država!!!
zaposlenici koji su radili na zalbi 3 kom puta 16 god po 12 mjeseci a svaki mjesec su uredno naplacivali uredno po 1500 km. matematika kaze wów
864 000 km
Nista je to prema opstini Stari grad,ima slucajeva starih po 35 god. a nekakva upravna inspekcija egzistira pri institucijama i uredno prima novcanice.
ako mu je novalic familija brzo ce naci posao
Dobro je proso,pitajte ove sto se sude koliko oni cekaju na okoncanje kakvog spora. Kad se radi o kakvom pokretanju administrativnog postupka tu ti obicno i ne odgovore ako nemas nekih hiljada da uletis.
@pidjameta.slipic prije 4godine. Tuzio firmu, prvo rociste bilo 16mjeseci nakon podnosenja tuzbe i od tada 2puta odgadjali sudjenja i napokon zakazano za mart 2017... Sta bi bilo da se radi o vecem iznosu a ne o pisljivih4900 KM... Ali je kontra tuzba zavrsena za manje od godine...
@provucikarticu Imao si srece jer je iznos mali. Normalno se zakazuju rocista gdje advokati dodju da popiju kaficu uberu parnicu 600-800 km pa odgode i tako u nedogled. Kako si prosao sa advokatima? Bolje prodju nezaposlene osobe kojima je besplatni advokat dodjeljen? Cula sam da takvi postoje?
naron zna...
KOLJI BRATE TO REDOM POGOTOVO ONE SALTERUSE
Pa mi smo Balkanci, sta ocekivati kad su 70% nepismenih primili na posao preko veze. Pametni i pismeni su davno otisli odavde tako nam i jes sad vaka situacija.