Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balija najviše kupuje komšijske proizvode jer on zna da njegovo ne može biti tako dobro kao tuđe i on se odlaskom u komšijski market osjeća dijelom nekog boljeg i ljepšeg svijeta. On nikome ne zamjera genocid i klanje svojih zemljaka. Toliko je navikao na inferiornost da je više i ne osjeti. Njemu je vijest o masovnoj grobnici sa njegovim sunarodnjacima isto što i vremenska prognoza. On je za bezuvjetno pomirenje. Njegov je nagon da prezire svoje, a bude ponizan prema drugima.
Njemu su najsmješniji vicevi o Muji i Fati, a omiljeni TV likovi su mu stereotipni i primitivni Bošnjaci iz hrvatskih i sarajevskih serija poput portira Šemse, Dine Mehmeda Mujkića i Fadila Opančića jer se sa njima identificira. Nimalo mu ne smeta to što se njima ponižava njegov duh i šire predrasude o njegovom narodu. Naprotiv, on uživa u tome.
@ZmajevoSrce1 Hoće li imati efekta?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uhapse vam generala korpusa nigdje vas Konjicani dupelisci
Genocidaš https://m.facebook.com/607438589337194/posts/2072412502839788/
Nije ovo Trg drzavnosti BiH. Ovo je Trg drzavnosti Alija Izetbegovic. Iza ledja ovih par Konjicana je fontana i ploca sa imenom Alije Izetbegovica. Paradoks ove slike je sto ovi ne znaju da su i njihovi sugradjani nevine zrtve istog rezima od kojeg traze pravd za davida, a cija imena su ispisana na spomen ploci pored koje su se slikali.
Cuj stotinjak na slici jedva nabroja 50 glava.100 je cijeli Konjic.Nema vise nikog u Konjicu,ovo je sve sto je ostalo.Svi u Njemackuuuuu...
bolan sav konjic u sarajevu, nigdje sandzaklije, il focaka sto se sprdamo sa njima
Ceka se da Banjaluka bar u ovom vijeku pokaze solidarnost ako vec nisu od zemljotresa naucili znacenje te rijeci.
Аферим, Коњиц!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Nesto se necuju konjicani da brane svoga dzenerala R. Drekovica....
Balija je mentalni sklop nastao dugogodišnjim tlačenjem duha i razuma. Podrazumijevajuće stanje njegove duše jesu apatija i obamrlost. On nema ambicije. Svojevoljno pristaje da bude biće niže vrijednosti. Njegovo je dostojanstvo toliko gaženo da je postalo poput gline, prilagodljivo svakom udarcu. Razvio je podanički mentalitet kojem je važnije zadovoljiti tlačitelja nego sebe.
Zbog permanentnog ubijanja njegove duhovnosti i intelekta, iz njega su progovorile najniže strasti i porivi. Njegov ultimativni cilj u životu je dobra fasada na kući i skupa ograda, a emotivni vrhunac dernek uz kolo, okretanje jagnjeta i nekoliko gajbi piva. To je prirodno stanište njegove plitke duše.
On je obespravljen, a da to i ne zna. Svaki pokušaj ostvarivanja osnovnih ljudskih prava svog naroda smatra nacionalizmom i ekstremizmom koji narušava imaginarne dobrosusjedske odnose zamišljene u njegovoj glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Allahu dragi šta je s Bošnjacima
Neće Bošnjak izaći da podrži generala Drekovića, nego će ići da podrži onog koji kaže da je učestvovao u stvaranju entiteta u kojem je bošnjački narod doživo genocid, stravične pokolje i protjerivanje. Trenutno stanje bošnjačkog mentaliteta je zabrinjavajuće!
Zanimljivo da ovi nikad, ama baš nikad, ili ja nisam upoznat s tim, nisu izašli kad je trebalo podržati npr. Dudakovića, Orića, majke Srebrenice, Sejfudina itd, a ustali su za onoga koji je rekao da je učestvovao u stvaranju entiteta u kojem su njihovi sunarodnici doživjeli genocid i u kojem su mučki ubijani. Nisu mi jasni, NIKAKO!
Ma ovo je samo jugobalijska FGR
Digla žaba nogu...ali nema dalje od jablanice! čović kaže montiran politički proces
E moji Konjičani, na niske grane ste spali, ipak sam mislio da ste bar malo pametniji od Sarajlija al vi ste u pet deka....
sad će komentari tko je koje nacionalnosti i tko se gdje borio nekad prije 26 godina. Koga briga ? Jeste vi de.bili svjesni da tom pričom hranite političare ? Oni žive od toga da se vi brojite.
ALi kako rambo kaže, nacionalizam je tema prihoda do 300 e , a njima je cilj da imate do 300e i da mislite cijeli dan sta cete jest i kako cete struju platit, kako bi oni pravili vile jer vas to ne zanima. osvjestite se koje god nacionalosti bili. Pozdrav iz Mostara, od osobe koja je igrom slučaja Hrvat.
žao mi je koliko je ovaj narod zaostao, čast izuzecima, ali puna tipkovnica pameti a kasira minimalac mjesečno, zato i jeste sve ovako
PRIKAŽI ODGOVORE (2)