Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vama ima smisla napraviti naslov članka a suštinu zanemariti.... Kakav mural? Ko ga je napravio? kada? Zbog čega se treba spašavati ?
bas je lijepo cuti kad gradjani znaju cijeniti kulturne vrijednosti u svojoj sredini i kad se trude da te vrijednosti ocuvaju :)
Ja sam pravi Konjičanin osoba A,.Ja sam pravi Konjičanin osoba B.. Ja sam pravi Konjičanin osoba C...
Pitam se pitam, od predhodnih 14 komentara, koliko ih je napisao Muhibić, Konjičanin koji to nije, ali se dečko jako fura na to.
Zaista, inicijativa je za desetku. Za one koji ne znaju, Pivnica je prodata privatniku i on planira istu da poruši. OV Konjic je na posljednjoj sjednici usvojilo Regulacioni plan Kolonija koji sve to predviđa. Bilo je žustro i bilo je vijećnika protiv, ali većina ruku SDA u Konjicu je usvojila sve to. Rješenje je ojačati ruke opozicije u Konjicu ...u oktobru...olovke u ruke i zaokružimo nova imena... Što se tiče ove grupe Volntera, samo mogu da kažem iskreno bravo momci i djevojke...građani Konjica su ponosni na sve vas...
samacki hotel.... toliko je bio retrogradan titov komunizam.... danas imas besplatne samacke beskucnike...
Sta ne mogu vise leksas dole uzimati i malu ljubiti dok gledam to djelo, a u pm gdje ode ovaj svijet.
Što me slatko nasmija...konjic nema diktatore,e ljakse mali...uvlakac u paksu,profesionalno zanimanje pridošlica u Konjic i nadasve isplativo.
\"svi Konjičani i Konjičanke\"...pa mogu se na prste jedne ruke izbrojati...figurativno rečeno..:)
Mozete li vi pi.ke .. ?
@Samo da pita...Mural napravi Zuko Džumhur. Šta više treba objašnjavati?
Garga koordinator , .. Čoek se bruka po kafićima ..
Pa Konjic je to buraz, nije pijačarsko Sarajevo koje se presvlači kako koji diktator stupi na scenu.
Bog mi te dao al\' te zivot odveo jesam li baksuz il\' me neko prokleo da li sam baksuz il\' me neko prokleo
Svaka cast