Komentari (350)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nisu bili ogorčeni i tražili reakciju nadležnih kada je održan Igman-dernek iako su preporuke bike drugačije. Cccc, udri brigu na veselje hehe
ja ba konjic sa 15 zarazenih wuhan a nije banja luka sa 115 ? senade i vamo je bosna
..bo vas senad, isti onaj koji prica s dodikom ljepse nego sa ef. Kavazovicem ili Cericom. Obicni trecerazrednoi novinarcic
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nakon sto su djeca umrle Advije Kanlic prozvali javno Klix na FaceTV-u. Sada Klix uzvraca udarac.
@Quaresma Dobro si. To je u pitanju!
prvi Bh wuhan hahaha
Sloboda medija je toliko nanijela štete nego što su Amerikanci bombama nanijeli širom svijeta.
@ElBosny kad si se to vratio iz sirije?
Kakav crni Senad i njegova televizija! Kod njega uvijek ratno stanje, nista ne valja, svi su krivi, sve je propalo, sve je uzasno, sve sami crnjaci. Ko jos normalan gubi vrijeme uz tu kvazi tv.
Hahaha hahahah hahhaa hahaha Konjic nije zarazena on je samo Selendra hahha
Senade, pun mi I tebe i tvoje demagogije...
Senad je smeće i gnjida od čovjeka.
Ružno.
Pa Senad je već odavno glavna žuta televizija u državi, populista klasični. Njega gledaju samo senilni i priglupi, dok ovu djecu koje angažuje za minimalac možemo samo žaliti. Udari mu kaznu, da se opameti seljacina željna gledanosti na bolestan način.
Corona, raj za novinare, bas kao i rat i svaka nevolja, sve same senzacije
Cuj ogorceni ahahahhahaha
A nas Travničane , sto nemamo ni jedan slučaj , nas ko je*e ? 😒
Bolje bi štabu bilo da se brine što u motelu,budućem centru za oboljele, nema ni respiretora ni rentgena. Isto tako mogli bi uvesti bar akciju upozorenja na cesti za one koji ne nose maske i rukavice,Bar ih evidentirati i poseban režim pažnje kad obole a posebno za onog sijedog tarzana,
@Tramuntana gdje kupiti to? Lem tog WHO ih ne preporučuje za zdrave, nego foodilov solak i ona plava vještica
Nek se svi u konjicu koji ista kazu protiv ovoga N A D R K A J U QURTZA jedno drugom. Zbog njihove kolektivne gluposti I razmisljanja donjom glavom sada je u BiH veci broj zarazenih za ko zna koliko. I koliko ce ljudi izgubiti zivot upravo zbog njih, Bog dragi zna.
A ove sto su se vjencali bih kaznio. zbog zabrane "okupljanja". Udji u opstinu, mlada mladozenja I kumovi, ispotpisuj I mrsh kuci. Znaci glupani ostaju glupani. A frajer neka se obukao. I ja bih, sta je - bojim se jer je puno glupana u toj opstini koji odlucuju o vaznim stvarima. vidimo na rezultatima.
Dje je onaj sto se boji samo alahabda mu kihnem jednom
ma Hadzifejzovic puko odavno