Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NETREBA VAM TO!!!! SAMO BUDITE SPREMNI DO SMRTI TO BRANITI I NE SEKIRAJTE SE!!! DOK NE POČNU PADATI MRTVE GLAVE NEĆE SE ONI KANITI UZIRPACIJE I LOPOVLUKA PRIRODE!!!
Čini mi se da sad svaki Hercegovacki grad i opcina imaju zip line, koristi li se to kako...
ma smijesno, eksploatacija minimalna, isto ko u visegradu.
Časni sude ispravka krivog navoda: nisu konjicani nego KLISANI !!!
Ode u basamake
ja pitam inspekciju gdje su im dozvole ? koliko je ovo i sigurno da se koristi ? ko je vrsio projektovanje ? ko ce ogdgovarati ako neko nedo Bog pogine ? ne pravite se svi ludi vise ?
eto nek zive od kupanja i obala...mada da ih pitas po zakonu gdje im je gradjevinska dozvola i zasto nema inspekcija jer ne mozes ti drzavno da kopas i gradis kako hoces ?
@gooUser1587499464 Puši ga majmune. Nema MHE. Vozdra
I u Peruu koriste zip line jos zvacu koku.
Zip-line. Trendovske budalaštine koje niču kao gljive poslije kiše. Neka mi neko objasni kako čelična sajla i masivni betonski temelji na obje strane zip linea NE kvare prirodu.
@raskrinkavanje Pitanje je šta je minimalna šteta. U Mostar npr dođe turista sa drugog kontinenta da snimi savršenu fotografiju Starog Mosta a sad mu je nakon gradnje sličnog ziplinea, dijagonalno preko cijele fotografije-čelična sajla. Uz to od 1000 turista zabavi se jedan a ostalih 999 koji ga ne koriste moraju da to gledaju a ne žele.
Borite se protiv inficiranih pustite šuplju bosanci moji
bosanski Wuhan