Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo tako dok ne pocnu zavrtati ruke politicarima mi se necemo maci sa mrtve tacke. Vidili normalni ljudi da taktika dogovorite se ne pali kod nas. Poslije Iskljucenja dodine stranke i samara njemu i njemu slicnima ovo je druga dobra vijest u dva dana.
Sad ce eu da posalje svoje \"sposobne\" strucnjake penzionere da vrse monitoring i usput zbrinu svoju unucad, a oni ce da zaposle \"prevoditeljice i asistentice\" u minjacima i bretelicama, da ih vikendom vodaju po Jadranu.
hajmo sad će projekti, nevladine, i ostale birokratske formacije...pranje novca, seminari, izvještaji,, a narod nema hljeba da jede, koja kretenija
sta smo docekali...da se cetalji bore za prava hercegovaca :D
ih kad je post pros\'o...ova evropa uvijek kasni
krenite sa formiranjem Hrvatskog entiteta ili nemojte dzaba trositi (tudji) novac i svoje vrijeme... RAVNOPRAVNOST ZA BIH HRVATE !!!!