Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi pobjegli Bosnjaci izgaraju od zelje da se vrate u Bosnu ali im zli Srbi i Hrvati ne dozvoljavaju ! S & H , pa gdje ce vam dusa, milion Bosnja se zlopati u kafirskom i materijalistickom Zapadu umjesto da uzivaju u blagodetima koje su, pod mudrim vodstvom SDP i SDA, ostvarili !
Naprijed probosanske snage do potpunog ukidanja nakaradne izdrkotine RS i bacanja svih njenih izdrkanih političara na smetljište historije............izdrkani svetosavski pedofilsko-pederski kačavendski narod treba genocidom istrijebit........SIEG HEIL izdrkano svetosavlje......pravac Jasenovac
Joj koliko ste svi vi jadni majko draga. Pa vi ste jedan obican skup budala. Kako se samo svadjate pa nece vam ni trebati cetnici niti bilo ko drugi da nas ubija izgleda da cemo se medjusobno ubijati. Mogu samo misliti kako nam se smiju ovi drugi dok se mi medjusobno svadjamo. De ba malo odrastite, a doduse vjerovatno je vecina ovih sto komentarisu pubertetlije koji su hormoni udarili u mozak pa pamet im pomutili. A vama sa Klixa poruka da banujete ove sto psuju po komentarima mislim da vam je to duznost....
Ja bih samo da komentarisem jednu stvar..onako sa distance kako vecina kaze za dijasporu. Dijaspora ne trazi ni od koga niti pare niti nikakav materijalni interes od gradjana BiH.Niti od gradjana niti od opancara koji da nije rata nebi ni vidjeli asfalt.Ne zelim ni da objasnjavam koliki je doprinos BIH ekonomiji tzv "dezertera" i "pobjegulja" a onima koji nas porede sa cetnicima ...zelim svako dobro sto cetnik nebi ...zna se sta bi vam cetnik uradio,vama vasoj majci,ocu,kceri.. Ovakvo razmisljanje vodi samo jednom pravcu...u slucaju nekog novog rata ili nedaj boze nekih problema,sta bi jedan "dijasporac" ili muhadzer trebao da uradi ako zna da mu bosanci ovako misle? Dakle,na ove provokatore ne treba se obazirati,jer postoji nesto sto ih navodi na ovakve komentare,ili je interes ili ljubomora ili cista neobrazovanost .Aferim vam za tako ruzne rijeci!!
e ovo je super svijetski kongres ha ha ha ,a inteligentni nivo je za seosku ligu
Nije se rodio ko je Bosancu ugodio. Citajuci ove komentare zakljucujem da je pametan narod otisao spavati. Fakat se nadje par blesa pa laju na dijasporu, a onda se javi neko slican iz dijaspore pa vrijedja. Poenta je u tome sto nismo slozni. To jednom i zauvijek trebamo nauciti. Bosna se jos uvijek brani, a istorija Bosne se u ovom trenutku ne pise u samoj Bosni - vec i vani. Zato, koliko god da nekome dijaspora smeta, a i razumljivo je da ima ljubomore jer u Bosni je stanje grozno i ne popravlja se, trebalo bi ljudima biti drago da se uopste neko pita i brine, pa makar bili i dijaspora jer je status quo u Bosni vec posljednih 18 godina. A mi vani trebamo biti zahvalni onima sto su se borili za tu nasu zemlju, kao sto i vecina nas jeste. Laku noc.
sta Pobjegulje hocete od BiH,da vam je stalo do drzave nebi je napustali,a pobjegulje i cericevi "bosnjaci"JEBEM VAM MATER U PIČKU svima
jao pobjegulja mongoloidnih sto przne sa distance lolol vazda su u tome najbolji bili sa sigurne distance komentarisat i prznit ;) mrzim vas vishe od chetalja majku vam petokolonasku, dezertersku, prznicku i mutavu :D
"... bosnjaka svijeta"? sto ne mogu ovih suplji, kad se jos iglenica pravila jezem? pa mi smo kap vode u okeanu kakvi mi i nasi svjetski bosnjaci?!?!?!?!
imamo samo svjetkse lopove nista od nas drugo nema! ni drzave za covjeka (ima samo drzava za brisanje zadnjice) nit imamo predsjednika nit koje PM samo imamo ukucane na serpi sto se Budzet zove!
@opp Šta ti fali da budeš, Bošnjak-pravoslavac!
...to ne postoji :)
...da ti objasnim analogijom...kao da su u jugoslaviji srbi nametali drugima da budu srbosloveni - katolici i srbosloveni - muslimani...yebiga, valjda sad kontaš :)
kada vidim Edhema Bicakcica, Mustafu Cerica, sve Cengice... pa kako da budem Bosnjak? kako? sta su to uradili za Bosnjake? sad ih se sjetili kada bi im mogla biti prpa za fotelje. koji ba kongres Bosnjaka? ko je to osnovao? ko je birao? samoprozvana organizacija. svejedno, osjecam se kao Bosanac i Hercegovac. nikad nisam za sebe rekao da sam Bosnjak, i imam pravo na to. imam pravo da se izjasnim onako kako se osjecam. sto je njima bitno da ja budem bosnjak? pa da bi opet mogli da vladaju u svoj toru. VRIJEME JE ZA TEMELJITE PROMJENE!!!
Jao "patriota" i njihove zabrinutosti. How yes no, muhaĐeri.