Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez ispaljenog metka građani Sarajeva i Zenice umiru, umiru njihova djeca a nema granata, pohlepa vladajuće oligarhije je zločin, koji se nemože pripisati četnicima.
Prodaje se cumur pun sumpora sto ni u termoelektrani neloze. Niko nikad neprovjerava sta se prodaje sad je kasno barem za ovu sezonu. Za taj problem nisu auta glavni krivac. Zabranit cumur nek se lozi na drva.
Lozi bagra sta stigne, tako da ovo i ne cudi...
Hebote Tuzle nigdje nema... a tamo je definitivno najgore ?!?!
Sa ovih PM 10 smo otisli u 10 PM.
Jeftinija struja i plin, skuplji ugalj/cumur i problem rjesen :) ne moras biti previse pametan da ovo skontas :)
Gutajte,samo gutajte....
Mali Almir dosao sav crn morala ga u 3 vode prati...
HOĆEMO PAR-NEPAR!!!
Presli su na manja - veca .
Zasto u BIH trebaju raditi 2 koksare(koksara u Zenici i koksara u Lukavcu).Zar se nemoze zaustaviti rad jedne koksare,jer one emituju SO2 tokom cijele godine.Arcelor Mittal moze kupovati koks iz Lukavca ili da uvozi od nekud.Time bi se smanjio SO2....Vodeci na vlasti,trudite se za svoje gradjane,a ne za svoje guzice!
NE MOZE JARANE NE MOZE DA GA YEBES
pa logicno da ce ga bit vise u 7 kad ljudi cumura naloze...
PA JA DA IM BUDE TOPLO KAD SE KARAJU
ma ptice pjeske idu.
sto bi reko' doktor Arsla " prno' Mahmut nemozes dahnut"
doktor arsla je pismeniji od "nemozes" konju
Ja kad dolazim sa Pala na posao u Sarajevo duboko udahnem i ne dišem dok se ne vratim kući.
ma obalis ga
Mtel
Toplovod Kakanj - Sarajevo što prije početi graditi!!
@shahzudin Nikakav problem to nije, samo treba sredstva obezbijediti!! Radi se instalacija po segmentima,mora se to uraditi, uz što si rekao smanjenje cijene gasa, ali to Rusi diktiraju!! Zato je najbolje toplovod uraditi, jeftinije, domaće, ekonomičnije, zdravije..!!
koncentracija Pi3de Materine 10