Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je unistila ovu drzavu, ako je ikad i poatojala medjutim, ni od ovog nije maslo za ramazana. Istu stvar radi sto je i SDA radila tj. postavlja podobne kadrove, dalje navodi za MUP ove pojedinacne slucajeve, sa tim obmanjuje javnost jer po zakonu Tuzilac vodi i rukovodi svakom istragom policije, policajci su tu produzena ruka tuzilastva. Problem je u tuzilastvu izgleda
Joooj...Koga ce drugog postavit nego podobnog, nece postavit Hikmeta iz Podbrdolovaca....
IZBACITE SDA GDJE GOD DA JE! TO KONAKOVICU!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Konakovicu, zasto opet stranacki kadrovi, ZASTO ?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? RAZOCARALI STE ME !
Pa koga ce postavit?...U svakoj drzavi stranka postavlja svoje kadrove na funkcije samo je razlika sto je u nas sve korumpirano a u njih nije
@Slobodnjak ...pa valjda zato jer bavljenje politikom(svuda i van Bosne) ima za primarni cilj ovladati resursima drzave i od tih resursa ugodno zivjeti bez brige za moguce rizike gubitka vlastitog kapitala.Zato bi ovi novi trebali prestati objasnjavati razliku izmedju njih i bivsih.Na nama je da cekamo izbore i da izaberemo...i kraj price..."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podrška Konakoviću! Ima dobre i konkretne poteze. Samo naprijed!
Dino tvoje je da vodiš skupštinu i nastojiš biti neutralan u tome. A ne da glumis nadpremijera. O ovim stvarima izjave daju resorni ministri ili premijer Vlade. Ali ne postoje izgleda. Izjave, intervjui, status fb puni populizma. Čemu? To narod je već prepoznao i mnogi su se pokajali za glasove sto su ti dali.
Ama sve po starom.Opet nema raspisivanja javnih i transparentnih konkursa za bilo koju poziciju.I ove stranke će da postave svoje članove.Ovo je ba sve trla baba lan da joj prođe dan.
po meni glupost ziva zaposljavat ljude koji nisu kompetentni za odedjene poslove. znaci samo da se zaposle i nista ne rade u prevodu UHLJEBI ME. Saj ljudima socijalnu pomoc time ces rijesit i te koji nisu radno sposobni. Sta trebas ismisljat pozicije da bi zaposlio ljude....ma daaaaj.
Ka ne znam kako ce gore u Zoiu neko zavesti red,ja se nadam da ce one Hubijarove lazne mumine Dinu Mujezinovica i kompaniju neko rastjerati
Mene je ovaj Konaković šokirao (pozitivno).. Lik fakat radi, pravi konkretne poteze i upire prstom u lopove i probleme koji su se od rata na ovamo nakupili u Kantonu Sarajevo. Prvi put imam osjećaj da vlada KS radi nešto za mene kao građanina umjesto osjećaja koji je do sada bio prisutan da samo pokušava da mi iscjedi zadnji dinar... Svaka mu čast na tome zato i jeste ispao iz sDA..
BH blok radi punom parom valja bagru počistit,korak po korak do cilja .
Ma daj ne seri vise majke ti puno pričaš a malo radiš makni se vise gadiš nam se!!!!!
Dino populisto! Josti kadrovi Selima Babica haraju u komunalnom Rad.
To to Samo podobne,hebo znanje i struku...
Joooo Kifle sestre mi! Ali nije mi ga žao. Lik redovno taslači Daliju.
Din9 ne petljaj se sa MUP om... citav grad zna da u MUP ima zap9slen covjek sa dugim polnim organom, koji je clan MENSE, ima dvije diplome sa dva razlicita fakulteta i bosnjak je.. kaze ti covjek kanite se MUPa samo se sramotite...
Smeće ste portalsko
Dakle od utorka pravna drzava?
Dino je novi vodja !!! Vjernik, gradjanin, sekularista. Samo sredinom fura a minderasi nek glavom klimaju Bakiru i Seki. Sam je Bakir izjavio da je SDA stara. Prosjek godina 55 jer niko ozbiljan koji demokratski misli nece u nju.