Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da li je problem vodosnabdjevanja KS stvarno bio tako velik.Vidim čim je smjenjen direktor problrm se rješio za 20 dana. Da li nam je uopće trebao kredit ERBDA? Da li se ovo neko obračunavao preko nestašica vode i iscrpljivanja građana ? Nešto slično je rađeno i sa GRAS-om kada se rušio tadašnji premijer Zeljković.
Pa onog dana kada je potpisana saglasnost federalne vlade za ERBD kredit, odmah ukinute redukcije. Pametnom dosta.
@Temelj Pitanje je, da li je problem bio tako ozbiljan pa ga je novi menadžment riješio za manje od mjesec dana ? Ko će vraćeti 50 mil. KM kredita?
Ljetnih redukcija nema na jesen? Sreca pa napokon imamo difovca za premijera.
Al smo se naplaćali zraka, pa bi sada HADŽI DINI trebali zahvaliti.... Džukela SDA-ovska!!!!
Čestitam Konakoviću. Tako treba da se radi, i to stalno, samo nastavite. Ne obaziri se na ove "stručnjake" koji neznaju čak ni zašto i kako voda curi iz česme. Do jučer su pili vodu sa pojila u selima.
Kredit svakako treba zbog rekonstrukcije dijelova mreže i smanjenja gubitaka. Osim toga treba povećati dotok vode u grad zbog mnogo novih, stambenih i poslovnih, objekata (potrošača) u gradu nakon rata.
Ja se samo nadam da je naplata dobra od velikih potrosaca i velikih duznika, lako ćemo za raju, za mahom penzionere koji stoje u redu od 50m pred naplatnim mjestom u Hrasnom!
navodno nakon sto su zaposlili dva vraca koja prizivaju kisu situacija drasticno poboljsana
hvala premijeru sto imamo vodu u 21. vijeku...to je zaista rijetkost :)
da nije vaso miskin izmirio dug 😁
Svaka cast., al ne znam sta se cekalo do sad
Sad ko mi da aplaudiramo Dini?
Rekordna naplata za zrak
MOZE KO STA HOCE DA MISLI I KATE ALI OVAJ KONAKOVIC JE PAMETAN I VRIJEDAN COVJEK SVAKA CAST
KAZE
Jao Kifla lazovcino najodvratnija u strasnoj konkurenciji odvratjih zelenih faca
Mrs konju
Sve ovo navedeno po meni je jos duboko u sivilu vlasti i vlastodrzaca na pojedinim nivoima.Vidim hadzija nigdje ne navodi ispomoc iz Istonog Sarajeva u vodosnadbijevanju i koliko se njima mjesecno placa za vodu od ove cifre
Vjestacki izazvana kriza sa vodosnadbijevanjem namjerno su je napravili kao da ova usljiva vlada nesto radi.Svoke untarstranacke konflikte i nepodnosljivost rijesavaju preko ledja svih gradjana kantona.Zato gradjani i ostali stanovnici kantona dobro razmislite kome ide glas na narednim izborima.Ovi su svi dzematile za prdekane