Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kona Koliko je moze im pitu sa glave jesti. King 👑.
Koji strani jezik Dino govori a da onaj sto Skrijelj prica
User85261 govori onaj sto ti sebka natuca a zaha pljucka taj isti jezik. Tako ti to dodje, neko u Brisel...a neko okopava luk na poljinama! Ciao mali maleshni zelenbaci!
Dino je puno bolji od onog što smo imali. Malo manje Teherana, malo više u svoje kljuse
Turkovićka je samo čitala komentare sa klixa i opravdano zaključila da njen narod više voli Teheran nego Brisel. Jbg. ni vi ne znate bili pišali ili kenjali.
Predstavnik Hrvatske
Laze i njima ko ovde nama
Predstavljao hrvate a i srbe na sastanku, sjeme mu se zatrlo izdajnicko.
Gigant
Opa evo ga se klonirao kako rece pa nemoze biti i u Krajini gdje je bilo sve pod vodom prece je bilo ici na utakmicu i uvlaciti se Covicu u paksu ali Krajina nije Brisel da malo jos proputuje o nasem trosku po svijetu
Dino Dorat.
Ide se prema EU. Ovo sa SDA nije bilo moguće. Turska ih gurala prema Beogradu...
BegoviVasGledaju Jarane sad idu političari, jer narod je već otišao i bome odlazi
Zekan
Samo da je on sretanz mozda stvarno bude bolje. Njemu.
Današnji članak “ Objavljena je lista prosječne visine muškaraca u svijetu, Bosanci i Hercegovci su u vrhu”…q.e.d.