Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se desava kada postavljaju DIFovce na bitna mjesta pa ne znaju sta ima je prioritet. Hajde papak kolit naprijed kolit nazad pa se odkolutaj u selo iz kojeg si sljego hazdi glupane.
Šuplja predizborna retorika za ovce
Dokaz kakva bi tek prčija bosna bila kada bi muslimani upravljali cijelom državom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
H20 ..prvo to Dino !!!
🚱 😟😦😞🙇
kad bi on znao šta je to
Hadzija jesi ti zdrav, dje je voda ?
A civilne invalide mozete na streljanje do izbora, ako se ne potrujemo, jer nam NEDATE VODU. Ah da o povecanju invalidnine i dodatka za tudju njegu necu ni govoriti. Ipak imaju druge grupe kojima morate dati stanove, auta, banje, pa sa 1800 KM podici na 2200KM jer im je malo to sve. Eh sta ste mi uradili, da sam znao ovo 92. Al nema veze, nicija nije do zore.
Ooooo majko moja hoceli i jedan univerzitetski profesor zacepiti žvalje ovom konju nepismenom!!! Ovo sto ima obrazovanih se povuklo!!! Vodi kreten Kanton.
STA RECI NA OVU PITKU PRICU,,A JOS UVJEK PIJEMO MUTNU VODU,,,DOPLATAK 12 KM POVECA CE NA 14 KM..
Godinama pod tvojim patronatom bacaju pse u jame, sto zive sto mrtve. Godinama dajes pare stranackim pripadnicima, guras ih na tenderima. Kad te provale i uhvate onda postajes kao moralan i posten. NISTA URADIO NISI
Moja lista želja;da se uvede redovna linija za Mars. Ili barem tu do Mjeseca. Kupila bih kartu u jednom smjeru. Čarobni štapić koji bi učinio da svi današnji političari nestanu sa političke scene, a sva njihova imovina konfiskuje, i sav novac sa njihovih bankarskih računa vrati ovom narodu. Da jednog dana dođu oni na vlast koji će raditi za dobrobit ovog naroda, a na na njegovu štetu i radi pljačke. I naravno želim mir u svijetu
Ti ces sve na kraju nista samo propadamo
Salkoa.Aljovic moj tetak je civilni invalid i ima penziju od firme i ima dodatak na invalidnost.Neki izgleda ocekuju da im sve samo padne sa neba.Dignes guzicu izganjas papire i dobijes i ti dodatak na invalidnost.Jako si samoziv covjek.Daj tebi a drugima kako bude.Takvima kao sto si ti Bog i neda nista.I te zivotinje imaju pravo na zivot isto kao i ti.Previse si sebican ne valja ti to.
Posto se SDA bavi samo lazima i pricama koje vise lice na neki scenarij naucno fantasticnog filma B produkcije, trebali bi promijeniti naziv stranke iz SDA u SF SDA. To bi se moglo izgovarati i "sef sda" sto bi u prevodu bilo i "trezor sda".
Ima li idje azil za tebe i tvog zutog sefa da vas se rijesimo..
Smradu sta je sa deponijom smiljevići-koliko je cukica tamo zavrsilo
Dok Hazi Dino pije sherbe, obicni puk nejma ni za pive!
Kakav perfidan predizborni populizam Konakovića. A narod mu vjeruje... ovce!
CUKE MU VAŽNIJE! JER EVROPA VJERUJE SAMO PEDERIMA I CUKAMA