Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govori u svoje ime!!! Hisorija je dobro zabilježila heroje koji su položili živote za ovu zemlju, kao što će zabilježiti i one koji su izdali za što sa drugi živote dali.
Jesu li to kompromisi da bošnjaci dobiju ono što im je ustavom već zagarantovano a da hrvati i srbi dobiju ono što im ustavom ne pripada? Kod nas se slavi kad dobijemo zakon o negiranju genocida, koji srbi ne poštuju, kao nešto dobro dok ovi dobiju državnu imovinu a hrvati izborni zakon.
Prica se da je i Konakovic radio sa narkobosom Titom, sad mu stranci rekli plesi kako ti naredimo inace zavrsavas na robiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Za nove izdaje spreman? Šta bi od onakvog ezdeaovca hahaha
Ti ne pravis kompromise. Ti ispunavas zelje na racun bosnjaka. Jos se hvalis kako si produktivan i smatras narod da su bas ovce koji na znaju nista sta vi sve prepustate. Hoce li ici preko BH Gasa ili novoosnovane Coviceve firme? Jednostavno pitanje.
Jos fino kaze zakoni i predmeti bili u latici, a nisu se usvajali znamo zasto i sad dodju oni i prodje to sve i hvali se jos tim...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Da Konakovic nista ne napravi u mandatnom periodu pripada mu istorijska zasluga Da je uglavnom,njegovom zaslugom skinuta sa vlasti kriminalna organizacija SDA.
Koliko si ti glup da je to za izucavanje.Ti si spreman na sve samo da ostanes jos malo u fotelji jer znas da vise nikad neces ni blizu neke fotelje doci i zato si spreman izdati sve cak i Drzavu i svoj narod samo da ostanes u fotelji a kako ste sposobni ti i fikus Forto pokazuje KS a i Niksic tako da tri gluplja i nesposobnika covjeka BIH u istoriji nije imala na funkcijama
O cemu vi smradovi sdaovski 32 godine kradete i pljackate i jos niste sve uspjeli hadalji cafiri vi pricate o ISLAMU sve gori od goreg poserem vam se na soj . SVAKA OPCIJA JE BOLJA OD VAS I POLAKO CISTIMO OKOLIS OD SDA AMBROZIJE
To ti kompromisom zoves kada na Srbija vlada hidropotencijalom a Hrvatska plinovodima
UZalosno da politku i diplomatiju Bosnjaka vodi nastavnik fizickog. Duboko smo pali samo da nestane nepopravljiva steta.
dobit ces 🥪od trezorasa
Bash će me zadržat konekcija plina :( e moj Dino :) ako ikad kupim slona nazvat ću ga Dino
Ja mislio babo ti je slon
Nisi ti spreman na komptomis, ti si spreman sve dati a niste ne traziti samo da ostanes na funkciji. Koji jadnik od politicara. Koje su slijedece zelje dodika i covica. Bik bijela, izborni zakon, sta dalje. Da ista kontas povukao bi se i nokad se nebi vise ppjavio u javnosti
Šta sve radi fotelja...užas, trgni se, opameti se...prodade nas za fotelju
Konakovič je svjetlo BiH,možete vi kuditi koliko hoćete ali čovjek/politićar je sa normalnim stavovima!Naravno treba vremena i snage da se to promjeni u glavama neukih!
KONAKOVIĆ, UCIJENJENI KRIMOS, NE SAMO DA ŽELI ČOVIĆU DATI "LEGITMNO PREDSTAVLJANJE", ON TRČI I GANJA GA DA MU GA DADNE - JER, JADNIK, NE MOŽE SPAVATI DOK SU NJEGOVA BRAĆA HRVATI OBESPRAVLJENI. ALI NIJE NI TU KRAJ, ON ĆE ŽURNO IZA TOGA ČOVIĆU NA PLADNJU PODARITI NOVI "CIK" - KAO ŠTO MU JE DAO USTAVNOG SUCA, TAKO DA ĆE POGLAVNIK POSTATI TRAJNI APSOLUTNU MONARH NAD FBIH.
Konaković se i dalje ponaša kao uposlenik Američke ambasade, za njega se dušmanski potezi secesionista događaju negdje u Teksasu. Tip živi u imaginarnoj stvarnosti pričajući o padu standarda Srba u RS. Pa isti ti Srbi su Dodiku dali mandat zbog zaokruženja državnih secesionističkih projekata a ne zbog boljitka standarda. Konaković od početka do kraja ostaje štetočina i najveći (što aktivno što pasivno) saradnik novih UZP-ova protiv Bosne i Bošnjaka.
Za neuke je i izdaja kompromis
Pa da mi imamo vec 30 godina problem Sa neukim ,robijasima falsifikatorima kradljivcima ima toga mozes Do ujutro dikatit al cistimo vas ide to nece ostat i s od uzp-sda
vi cete traziti i pristajati na kompromise samo da svoje stolice utvrdite a mladi idu svakako ... nema tu borbe da mladi ostanu jer su ogorceni kad vas vide sta radite od drzave!
Na ovom se vidi da ga je stvorila SDA! Sve bi dao za malo vlasti...
Gavrilo bi im sve dao za šaku čvaraka.
Molim Klix da više ne posvećuje pažnju ovom demagoga i izdajnika. NiP-ovci glavu gore i što prije ga se rješiti Niste valjda isti kao on