Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se gmizavci opet vracaju u vladu KS........ ne moze nama pomoci ni 5 puta da zapalimo sve dok ih ne strpamo u zatvor
Oni bi da imaju rukovodece funkcije u preduzecima kako bi zaposljavali svoje kadrove a da ne ucestvuju u vlasti. To nema nigdje na svijetu samo kod nas.
Zato i jesmo specificna zemlja, zato i jesmo bili dokucili dno dna, zato i imamo najvecu stopu kriminala i korupcije, zato imamo bogate i siromasne, nemamo srednje radnicke klase, i td, i to sve zbog ovakvih i politike koju su nam krojili od rata!
Nego sta nego cete ucestvovati, vi ste i doveli ovaj kanton do propasti...
joj mi smo dno dna i nikad se nece promijeniti situacija puno je lopova da bi se promijenilo
Bože, molim Te, daj nam zemljotres od 18 stepeni ali ne i SDA u vlasti...
Nema veceg kriminalca od konakovica, nebi me iznenadilo da pocne graditi neboder po ugledu na radoncica, naravno sve na posten nacin kao i fahro.
Svi nešto pričaju a gdje god su prošli ti kolektivi su danas propali. Evo vidim od svega i dalje samo pričaju...
Pa i sad ste vladajuci u Kantonu Sarajevo. I koji je skor te politike: zaduzenja do bankrota. Unistena komunalna privreda, stranacko uhljebljavanje, i tako dalje i tako redom. I je li se to Konakovicu (samo)kandidujes za premijera? Ako je tako, opet ce kao imati kljuc, a to znaci kako nam spasa nema.
Pa i sad ste vladajuci u Kantonu Sarajevo. I koji je skor te politike: zaduzenja do bankrota. Unistena komunalna privreda, stranacko uhljebljavanje, i tako dalje i tako redom. I je li se to Konakovicu (samo)kandidujes za premijera? Ako je tako, spasa nam nema.
Konakoviću.......FY.
kako da se rijesimo ovih gmizavaca?!
helem........hebo lud zbunjenog opet. ne zna se ni ko učestvuje a ni ko se bori za narod :)