Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hjooooo ......hebo vas više crnkić, provjereni šarlatan i prevarant. Pitajte samo banke i strance šta misle o njemu kako ih je sve preveslao dok je upravljao prizmom. i umjesto da čami u zatvoru, neko se sjetio da mu sad da fond od 350 miliona da ga vodi ko svoju kasicu prasicu.
a sad čekamo napade prizminih jurišnika....čim se registruju ponovo :)
Da ponovim, ovaj Kenan Crnkić je isto ko da covjek istrese vreću govana ili balege i ispred stavi mikrofon
Konačno neka dobra i normalna vijest! Šta god da vi pisali o Dini i K.K.Bosni, on bar nije mafijaški mešetar kao neki. Ovaj Crnkić čini se fakat jest neki veći prevarant tako da bi bilo dobro zaustaviti sve to prije nego Zavoda nestane tj. totalno ga pokradu. I sve ovo što pišete za Dinu: daj se malo osvijestiti ljudi. Mogao da je Dino do sad 100 puta naći bolji posao u inostranstvu da se ne bakče sa mafijom tipa Crnkić. Ako mislite da je to lako što se neko od vas nije do sada isprsio?!
Nakonacno da se poduzme nesto po pitanju Crnkica. Svaka cast Dino! Crnkic mislio da mu je ZZOKS kao i Prizma koju je unistio i poslao 300 zaposlenika na biro i sada se kao on brine sto ce zaposlenici dobiti otkaz kada je njegova guza u pitanju. Zasto se nije tako brinuo za zaposlene u Prizmi? Da ih je ostalo vise raditi sad bi on imao i vise komentara u svoju korist, a i mnogo vise dislajka na komentare koji mu ne idu u korist. Sto se moze vidjeti iz clanaka iz prethodnog perioda kako je bilo po pitanju komentara. Nakonacno da SDA poduzme nesto po pitanju Crnkica, to im je najbolji potez! Svi komentari vezano za njega su apsolutno istiniti.
Unistio si k.klub sta ocekivati dalje ? Mislim da si postavljen da pometes sto su poprznuli. A tako ce te i zrtvovat.
ELMEDINE POČISTI PRVO ZZO, OD VRHA DO DNA - KASNIJE ĆE SVE IĆI LAKŠE! NARAVNO, MORALNO I KRIMINALNO POSRNULE PREDATI TUŽIOCIMA, PA DA VIDIMO KAKO ĆE TUŽIOCI REAGOVATI. NADAM SE PRAVNIČKI. A TO ŠTO SE SJEDNICE UO I NO-a DRŽE TELEFONSKI, A PARE UREDNO PRIMAJU JE SIGNAL DA SE ČIŠĆENJE MORA URADITI KOLIKO JUČER!
Pacenik koji je u ime ZZO podigao kredit od 40 miliona KM,da bi lazno pokazao pozitivno poslovanje,a sto ZZO nece moci vracati kredit i bankrotirat ce,to njega ne zanima!!ista lopovska politika kao u Prizmi!! Jadnik je kupovao i neke menadzerske nagrade samo da bi se pokazao u lijepom svjetlu,a ustvari lopovcina,kriminalac i pacenik!! U zatvor sa njim!!!
Hvala Bogu!Unistio i pokrao sve cega se dotakao...Unistio MKO Prizmu,opljackao milione i samo ispario iz iste...Sada ga ulagaci u Prizmu i Agencija za bankarstvo tuze za namjerno unistavanje iste i izvlacenje i kradju novca! koji je jadnik pokazuje to i da cak i FB likove kupuje haha,obicni kompleksas i jadni i jedan od vecih lopova u zemlji!
šta mai prizmaši? kucaju li bankari sa opomenama?
Cinjenice su sljedece: - Crnkica podrzavaju njegovi zaposlenici sve do jednog - plate u udravstvu ne kasne ni dana - zavodi svih ostalih kantona su u banani - sva ostala javna preduzeca na kantonu su u banani , JEL OVO VRLI KOŠARKAP HOCE DA ODVEDE ZAVOD GDJE JE I BOSNU ???
Prizma izgubila dozvolu za poslovanje, sta ima prizmas. Jes i ti moro kupit njegovu knjigu :D:D:D....Lopov pobjego u zavod.
Dino, sram te bilo sto si oteo pare od boraca, što ne vršiš uštede na sekretaricama koje zapošljavaš
Ma može pricati ko god šta hoce, zavod je poslovao pozitivno , a doktorima su plate na vrijeme i ja mu zbog toga pružam punu podrsku !
Konaković hoce da vrati svog jarana Farisa kako bi mogli nastaviti da kradu ....
Sad je i budali jasno da je Crnkić dobio podršku DF-a !!!
CRNKIČ babin lopov, a Konaković jalijaš iz dif-a, sve što je dohvatio upropastio je, a DIF završio za osam dana, a zatvor izbjegao preko SDA. Pitajte bilo koga pa če vam reči. Pozdravi Amira Zukiča iZiketa.
evo preuzmi kitu moju dok ja pisam.. taman da zapalim cigaru majmune..
"dabogda šćeri da te paša uzme, cigani se motaju oko kuće" i ovo sa Konkovićem, kažu da je Zavod prošle godine poslovao pozitivno, čak s uštedama, bojim se da su njemu samo uštede zanimljive, možda bi bilo bolje da se zabavi gubitašima: Sarajevogas, toplane, gras i sl. Lako se zabavljati /potrošit/s onim ko ima para.