Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema Bakir muda za to.
Slunto , ☝️
Ovo je jeftino skupljanje poena. Samo cete dodatno blokirat vec blokiranu zemlju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne podržavam Dinu Al za ovo je 100%u pravu
bem vam glupim narodu.. koliko ste pljuvali i Schmidta i Konakovica mjesecima, godinama.. uvjek sam imao povjerenje u oba i gledaj kako je spao Dodik i koliko mali izgleda.. vi neke price o pokrenuti rat i intjeravanje Schmidta.. sve sto bi islo u korist Dodika i unistenje drzave.. pragmaticno polahko i pametno.. to je metoda.
Morate po svaku cijenu pokvariti otvaranje Izbornog zakona i Ustava za promjene dok se ne odrze novi Izbori, jer sa ovim omjerom snaga u PS BIH sigurno gubimo domovinu. Sve ovo sto radi Dodik je zato sto zna da ce Bakir otvoriti Ustav BiH za promjene (radi Izbornog zakona) i to je prilika da se u Ustav unese i mogucnost legalne disolucije BiH, tj. "mirnog razlaza". Da Dodik ne racuna na Bakirovih osam ruku u PS BiH ne bi bilo nikakve sanse za promjenu Ustava u pravcu "mirnog razlaza".
ovdje se recimo slažemo
Samo da mi je znati koji ti je papak iz SDA dostavio informaciju da je to metoda kako da ucjene vozda...
Prva pametna stvar koju je ovaj izjavio otkako je osnovao stranku.
Blokirati podjelu para nek jebu mater svoju.
Ova budala nije ni za mjesne zajednice ne cudi od nastavnika fizickog, da je procito bilo sta osim ivice i marice znao bi da se mnistvo primjera ujedinjenja desilo tako što bi se naivan protivnik uvukao u sukob,procitaj debilu kako je bizmark navuko napleonaona i zaokruzio ujedinjenje moderne njemacke .
Gdje ce to uraditi kad su oni privatno pravo dobri drugovi !!! Ovo je sve predstava za glasace !
Tako je. Kmetovi propište tek kad ostanu gladni.
Upravo tako. Što prije. Blokirati i njega i RS.
zapamtite da ovako ne bi bilo ni kad bi konakovic bio na njihovom mjestu, al eto prica se nesto pametno..sto bi svako normalan uradio.
Ovo se jedino slazem sa ovim "Hadzijom" koji je odobrio "paradu ponosa".Blokirat im novac i to je to.Bravo Hadzija pod navodnicima.
E ovo si u pravu. Ovo se mora sprovesti u praksu kao i niz drugih blokada prema rs - bojkot proizvoda, firmi na tenderima, zaposljavanje u ovih iz rs na teritoriji fbih onemoguciti itd…
Znas ti dobro da SDA SNSD i HDZ su najveci saveznici Ostalo je prica sa primitivnu stoku koja se zadovoljava sa platom od 422 KM kao Sabit iz Tarcina
Tako je Dino Evo prilike da sda blokira pare,i ne samo ovaj kredit,nego i sva ostala finsnsijska sredstva pa makar to bilo i pola godine,godinu. U tom slučaju Dodik bi sigurno pričao drugu priču,ako bi uopšte do tada izdržao.