Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA genijalac sve pomalo naceo ali nigdje mesa, gdje su imena i prezimena uposlenika ViKa ovo po starom imao problem nista ne valja, ali necu nista da rijesim.
a gdje radi zena Bakira Izetbegovica ?
@pikac u Konzumu na kasi
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
čim objavi imena zaposlenih - filter "Konakovic" - biće zanimljivo :D Koga briga gdje je ko zaposlen kad VODE nema. 3 godine držite pres konferencije i pravite analizu stanja, a svako ljeto situacija gora. Gdje su bageri, gdje su nove cijevi ? Ništa se ne dešava... tik, tak, tik, tak... Dino, vrijeme curi... a voda ne curi... problem!
On je svoje zaposlio na druga mjesta, a ovdje od onog lopova Mahmutovića, sa kojim je ojadio Bosnu. Bio je spisak zaposlenih sa oznakom: kum, rod, komšija...
Pozivamo Konakovića da nam kaže gdj je objavljen i kakav je oglas preko kojeg je primljen Muzur i ini u novu Turističku? Gdje je objavljen oglad preko kojeg je onaj predsjednik studenata primljen u Zavod kod Turkovića?
Gdje tebi radi supruga i kako si je uposlio? Pitaćemo i direktora tog projekta!
On je jedan od rijetkih "poštenih" kriminalaca. Uglađena hinja koja će rado baliji da ispere mozak.
Cuj budzet im najbolji u BIH, pa i ne bio najbolji kad je raspodjela sredstava nepravedna. Sarajevo ima budzet kao Ze-Do kanton i Tuzlanski kanton kombinovano! Jos ih nije stid hvaliti se tom cinjenicom, uzimajuci u obzir da je Tuzlanski kanton najmnogoljudniji u BiH!
što su se pripremili! kao pjesmicu, naučili na pamet. da čita neko ko nije odavde,pomislio bi da je riječ o Švicarskoj..😋
Konakovic Slino Dino
https://narod.hr/sport/napadnuti-skoti-jasno-otkrili-napadace-demantirali-bosnjacke-medije-nas-nasrnula-velezova-crvena-armija
A gdje je spisak uposlenih u novoj turistickoj zajednici? Ubiru pare odavno vec
Niko od inspektora ne smije ni pomisliti otici tamo!
ponosan što je povećao plate budzetskim korisnicima. U normalnom svijetu bi se povećao dodatak javnim kuhinjama i korisnicima socijalne pomoći.
Trazim avlijanera tuznih okica, sto se odaziva na Elmo. Ima prepoznatljiv ben iznad maljave njuske i voli lajati uvijek kada je okruzen masom. Zadnji put je vidjen u Starom gradu. sifra: Sda demokratija
Voli ona kitu i alkohol , to joj je jaca strana,Japanci guze ekstra!
Nisu njega dzaba u srednjoj skoli zvali DJUBRANIJA..!!
Smece rogaticko ti si jedini premijer u svijetu koji je prvo postao premijer pa se skolovao
radi li ko od ovih sto komentarisu?
SAMO NAM RECI KAKO I MI DA BUDEMO TII SRETNICI KOJI VISE NISU NA BIROU PA MAKAR NAS ZAPOSLIO U TOJ LEGALNOJ TURISTICKOJ ZAJEDNICI.KAZI NAM PREMIJERU NA KOJI NACIN POSTO NEMA NI JEDNOG KONKURSA.