Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li cilj ZZO da štedi ili da liječi ljude? Pa nije banka majku mu, da se uspješnost mjeri finansijski. A kakvo je stanje najbolje vidimo po brojnim apelima za pomoć bolesnima. A vi bagro munaficka, kad vam zatreba ljekar, odmah ste u inostranstvu
koliko je zzo iznjedrio milionera i parama sirotinje kupio stanova po beci i gratzu samo ptice znaju...
Konakovic i informatizacija jaooooo pa on je sada i IT ekspert, sto ti dif-ova svestranost
Govoreći o započetom procesu informatizacije zdravstvenog sistema, Konaković je kazao da je za KS utrošeno 18,5 miliona KM, dok u je Republici Srpskoj, koji bolje funkcioniše, taj broj 6,5 miliona KM. To je najveca laz ni blizu oni nas nisu po informatizaciji nego valjda mu ovaj sto je napravio informatizaciju sve uvezao smeta hoce drugog da uvali da uzme pare. Smetljar jedan.
Samo naprijed, ovo je najbolja vlada KS od rata :))
ZZO uopće nije poslovao.Skratio je bolje reći iskasapio esencijalnu listu lijekova, tako da osiguranici uglavnom plaćaju sve potrebne lijekove apotekama unatoć receptima koji se izdaju fola radi. Isto tako krajnji ne rad ZZO-a koji od svakog uposlenog uzima značajna sredstva iz bruto plaće ogledao se i u stalnim nedostatcima i kvarovima instrumenata i aparata (CTI, MMR, UZ, RTG) gore u bolnici Koševo i ne financiranju njihove nabavke i opravke.Sav novac ZZO ide u plaće.
Sta djilkos Konakovic ima sa ZZO??
Neko mora povaliti i ZZO.
Kad procitam Konakovic tacno hoce nesto da mi bude.
Sve što si rekao hadži -lopove SLAGAO si .Provaljen si LOPOVE i LAŽOVE .Koliko si para ukro iz tog ZZO ha???
Veliki strućnjak nametnuo sa još jednim uspješnim strućnjakom Gušićem obaveznu kupovinu kupona za sve budžetske korisnike u KS. Uskoro će da slijedi obavezna kupovina plastičnih cijevi za VIK, ali dok smijeni Hadžića.
KONAKOVIĆU hadži-lopove Šta je sa milionskim kriminalom tebe i onog tvog seljačića ,,TURKOVIĆ SAMIRA" sa ELEKTRONSKIM knjižicama ???
Opet laprdaš...nema vode jebemtipleme lopovsko!
Sami eksperti a sve u debelom minusu u raljama sda mafije i njihovih kurira...fuj
Kakav je ovo jeftini demagog. Jedan od vecih muljatora koji nas je ikad zajahao. Kad ga cujes kako prica, rekao bih da zivim u normalnoj drzavi a ne u ovom fekalistanu. Niti jedan problem rijesio nije, od javnog prevoza do vode...cak sto vise sve je poskupljalo a stanje gore.
Pa ako kaže tako Konakovićeva budžetska komisija...Pa biće poslije nesposobnog a podobnog Turkovića i neka eksterna revizija koju Konaković neće moći kontrolisati. Vidjeće se da je turković postojao samo zbog Sebije i Dine.
Dino Konakoviću ŠTA SE KONKRETNO POPRAVILO ? KOGA TI VIŠE LAŽEŠ LOPOVEEE JEDAN PROVALJEN SI
Dino Konakoviću ŠTA SE KONKRETNO POPRAVILO ? KOGA TI VIŠE LAŽEŠ LOPOVEEE JEDAN PROVALJEN SI