Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva obmana i igranje sa ljudima. SDA povecala cijene i sada ce se napraviti kaovda su oni smanjili cijenu a vratice je na proslogodisnju. I tako ce narod opet da misli vidi jbt pa mozda ovi i nisu tako losi. Uzas i goebbels bi pozavidio kako se igraju sa ljudima.
Nije nego su prejebali SNSD-ovce na Jahorini. Ovi podigli cijenu misleci da ce onaj magarac Habijar dici za 50 marki, a sad Konakovic vraca cijenu. Konakovicu, pravi vrh Bjelasnice i siri broj staza i pravi novi vertikalni transport, kao i gore treba biti non stop policija, ambulanta, vatrogasci, gorska sluzba, market, trafika, razna sportska udruzenja, a sarajevske skole se trebaju prisiliti da dovode autobusima organizirana na po jedan dan djecu uz minimalnu nadoknadu.
@BosnaUAmanetu, hljeba i igara narodu, naredila je po seoskoj varalici Elmedinu Konakoviću, bahata i luda Sebija (Elena) Izebegović (Čaušesku).
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Poskupio vodu, grijanje, parking ali on se brine za ski karte. E moj Konakoviću kome ti ublehe bacaš
MOZE LI KONAKOVIC SMIJENITI EFENDICA I CIJELU EKIPU KOJA JE UHLJEBILA BANDU U ZOI 84?
I ti pješaka na Orašje..
prvo naprave nasim parama , pa onda dignu cijene ? pa vi kao firma ZOI trebate imati jos drugih nacina da ostvarite profit , koncesije , takmicenja , sponzori ...halo to treba direktor da radi a ne da dize cijene hebem vam sve vise ... vratite predprodaju ..
Treba smijenit Hubijara i to nogom ga u guzicu lupiti. I onako je preko stele dosao.
Kaze tip ulizujuci se uhljebima iz ZOI 84, "vrijeme je da se podigne standard radnika ZOI 84" pa je zato poskupio? Znaci ne da opravda troskove i da napravi profit, nego da radnicima poveca standard istim onim koji nista ne rade? Grebali te radnici ZOI 84, pa ne postoji ta jalovost od firme zbog njih.
De nosite vise tu odvratnu facu s naslovnice.
Blago nama kad nam je najveći problem cijena SKI karata, dok u 21.vijeku pola grada nema vode 24h, ljudi rove po kontjernerima, preko 80% zaposlenih je na državnoj sisi, mladi mahom odlaze iz zemlje za boljim životom, svaki dan protestuju obespravljeni radnici propalih fabrika, nezaposlenost raste iz dana u dan,svakodnevne pljačke itd itd . Ove vijesti treba dijeliti interno ljudima kojima su bitne, a ne ljudima koji gledaju od čega da djeci kupe čizme za zimu. Blago nama ...
Ovako isto u rs-u,Dodo sve zna, sve odredjuje,smjenjuje, postavlja
Sve ih pomijenjaj Dino, sve od reda. To su sve neradnici i uhljebljeni kadrovi koji nevide dalje od nosa.
Nek prvo sebe smijeni!
SDA treba da leti. Ubili su narod u ove 4 godine ko mraz papriku!!!!!!!!
Ja sa svojih 700 stoja ne mogu skijati.
radi 3 posla kao europljani ili ameri ...ko te hebe ...
@anonymous07 ili samo jedan, ali na budžetu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema zalaganja nego cijene vratiti odmah na proslogodisnje!!!
pa onda smjeni direktora zbog poslovanja sa gubicima samo nameci i petljaju se u ono sto nije tvoja struka
Pocela je predizborna kampanja...
Neće te na skijanje sarajlije
Zaboravio je da ce od iduce godine za bjelasnicu federalnom pucanstvu trebati viza
Ooo pa zar se razumiješ i u ski-karte? Evo ga Hadzi premijer krenuo u smjenu Hubijara. Rodio se novi Muzur pa mu vjerovatno trazi poziciju!!! Dinče udri, mamu ti udarim!!!
a to Hubijar zna skijati koji jikad nije dosao na skijanje nit ga zanimaju kakvr su stazr