Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1 dulum košta preko 50 000 KM , pa brate nema izvorišta nafte na tom zemljistu...
Još da neko pojasni od koga to oni kupuju zemljište sve bi bilo jasno ko dan. Ovako čitajući tekst ispada da općina Hadžići kupuje od Bjelašnice koja i dalje državna. Ali da li je državna? Zar je moguće da općina Hadžići ima 5.3 miliona maraka za koje kupuje ovako strašno skupo zemljište? Da je dulum 5000 maraka x 100 to je 500 000. Ali ne, ovdje će se dulum plaćat 53 000 KMova. Jasno je iz cifara da 99% se radi o nekoj krađi opet.
Toliko ste toga do sada ukakili da više i ne vjerujem u pošten dogovor, niti u dobre namjere koje nam predstavljate.
Zašto se mora trošiti lova za kupovinu zemljišta??? Ima tamo mnogo duluma državne zemlje za izgradnju 10 industrijskih zona...
moLJim apLJauz!
dunuma ili duluma???
25. MAJ GODIŠNJICA SRPSKOG ZLOČINA NAD MLADOSTI TUZLE