Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška za Narod i pravdu. Sve je istina što si rekao. Zahvaljujući SDA, DF i SBB-u dobili smo mostarizaciju Federacije BiH. Nikad više izbora u Mostaru i Federaciji. Novalić će biti doživotni premijer, a to fašistima odgovara. Demokratije nema, SDA, DF, SBB, HDZ i SNSD samo uspostavljaju diktaturu.
HAJDE POLAKO ALI SIGURNO,TUZI SVE ONE IZ SDA,JEL IH ZNAS,A AKO JE SVE ISTINA STO SI DO SADA IZNIO,IMAS ASTRONOMSKU PODRSKU..NAROD CE TO PREPOZNATI..
Naš izvor iz Županijskog suda u Sarajevu tvrdi, da je tijekom 2008. godine, kada je Armin Isaković ubio svoju majku, da je istu u trenutku povratka u stan zatekao zajedno u krevetu sa svojim prijateljem i kolegom Elmedinom Dinom Konakovićem, nakon čega ju je i ubio, prije toga u stanju bijesa kazavši majci: “Nosiš moje prezime, i ti me sramotiš”!
Armin Isaković i Elmedin Dino Konaković bili su bosanski košarkaši i prijatelji. Armin je bio jako privržen majci, ali ni susjedima nije jasno zašto je ubio svoju majku?! Navodno je Armin Isaković prije ubojstva majci rekao: “Nosiš moje prezime, i ti me sramotiš”, a zatim je ubio.
vaskrsla nana
Ovakva prepotentnost je previše i za tebe Elmedine Konakoviću
Mislio sam da je on iznad ovakve priče, jeftina priča za političke poene. Niko od nas ne jede NATO, biti ministarska mjesta, a izgradnja auto puta je dobra sve i da ide u krug oko Sarajeva, jer zapošljava hiljade ljudi i stotine firmi. Ono realno, zar su Bošnjaci ugroženi, kako on to tvrdi... Bezveze priča
Hadzija hoš to sad za predsjednika ?
Pečat na sunce,Konjakoviću!
Nema dino ti sce znaš i najpametniji si, pa dokle više i ti zamajavaš javnost, bio si sda uhljeb i na vlasti tolike godine ali sve znaš!? Previše sebi daješ na važnostindok narod nema šta da jede a omladina odlazi!!!! Dosta je i tebe više!
Narod i parada ćao.
VALA DOSTA I TI MOZES SRATI , GDJE GOD SI DOSAO TO SI I UNISTIO
Paaa ovog covjeka je ubio njegov motooo zvanii osveta sda. W ta njegova sujeta i gorcina ga je pojela, zlo jedno.
On samo priča o SDA, ima li išta drugo.
Dobro je rekao neki dan, Bakir Izetbegovic je prodao drzavu radi Kantona, lihvar...
još jedan u moru uhljupa i bacača kvalitetne šuplje,lik je u vlasti zadnjih 10 godina,Sebijin mjezimac i ljubimac ali pošto je nezasitan ujeo je ruku koja ga je hranila a to su najopasniji ljudi,sve čega se dohvatio otišlo je u mali krivi kurac,tako da mu ja ni slova ne vjerujem i on garant nije taj koji će nam svima pomoći da nam bude bolje.