Komentari (387)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo SDP, NS, Ibro, SBB i Dino. Nova vlast! Fašisti iz SDA zaborav!!!
zeleni fasisti prohujali s vihorom...
VRIJEME JE ZA RADIKALNE POTEZE, VRIJEME JE DA SDA NESTANE S POLITIČKE SCENE I ODE U HISTORIJU ZAJEDNO SA SVOJIM KRIMOSIMA! 👊👊👊
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
🌿🌿🌿🌿🌿SCEPO FAHRO DILER🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 🌿🌿🌿🌿🌿SCEPO FAHRO KR:MINALAC🌿🌿🌿🌿🌿 🌿🌿🌿🌿🌿SCEPO FAHRO MAFIJAS🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 🌿🌿🌿🌿🌿SCEPO FAHRO KOS-OVAC🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 🌿🌿🌿🌿🌿SCEPO FAHRO UTAJIVAC🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 🌿🌿🌿🌿🌿SCEPO FAHRO IZDAJNIK BIH🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 🌿🌿🌿🌿🌿SCEPO FAHRO NEPRIJATELJ BIH 🌿🌿🌿🌿
Konakovic lafo desnicar neki, a veci ljevicar od sdp-a haha
SVE JE TO OK, MEDJUTIM PRAVIMO UVIJEK ISTE GRESKE. U ZELJI DA SJEBEMO SDA, SJEBEMO ZAPRAVO BOSNJAKE, A NE SDA I ONDA BOSNJACI KAZNE NA IZBORIMA KAO STO SU FAHRU, KOJI SE JOS UVIJEK NADA DA GA TO NIJE KAZNIO NAROD, NEGO DA JE SDA UKRALA. SDA JESTE VJEROVATNO UKRALA, SAMO NE BI MOGLA TOLIKO UKRASTI DA NAROD NIJE KAZNIO.
ZATO DINO, RAZUMIJEM TO STO ZELIS POKJAZATI IZETBEGOVICIMA KOJI SKUPLJAJU KLIMOGLAVE MAGARCE KOJIMA CE ONI UPRAVLJATI; MEDJUTIM DJES BOLAN SA POSRBLJENOM VLASKOM "NASOM STRANKOM" ISPORUCIVATI NJIMA KANTON SARAJEVO? KAD TI ZAKRKAJU U NAJVAZNIJEM TRENUTKU NOZ U LEDJA, NI DALIJA POSLIJE TOGA NECE GLASATI ZA TEBE.
Pa kako će Fahro i njegovi pljačkaši iz SS-a dokazati porijeklo imovine?
Otvorili bismo, kaže ako ne laže, konkretne razgovore o otvaranju procesa i prostora da mi, isti kao prije a sa novom pričom da oni prije ne valjaju, budemo suosnivači sa osnivačima koji bi sada činili potpuno drugačiju vlast!?
Dok se vi otimate za stolice i kako SDA uništiti ustaše vam prave istrebljenje moja teladi
Ovo je pitanje čiste političke logike, stranka koja je sa SDA u koaliciji u stanju je izdržati samo dva do mandat i po bez pada na sljedećim izborima. I ova činjenica je već više puta iskustveno dokazana od izbora 2002. na ovamo. Jednostavno ne pije vode stav SBB-a napadati ali istovremeno koalirati. Ukoliko neko od partija uđe sa njima u koaliciju može odprilike izračunati svoj rok trajanja.
sbb SE PROSUO KO ZASAP KAHVE PO PLATI!
GOSPODIN BAKIR ZA DOZIVOTNOG PREDSJEDNIKA !
na programsku principu predpostavljam...a kojem programu??
Da je samo znati da li je SDA izasla iz tebe. Sumnjam
Eh, tobe jarabi, gledam mu ovu bradu, isto k'o da rakuna gledam. Pa daj se čovječe malo sredi, ne košta to kod brice...
šćepan mali i dalje radi na razbijanju BIH samo traži nove saradnike! Nećeš uspjet ko što ni jači od tebe, nisu uspjeli. BOSNA LIVE!
SAMO SDA BRACO 💚💚💚💚
Hoće esbebe vlast još četiri godine, nije bitno koja je koalicija, bitno je sačuvati FOTELJE iz prethodne vlasti.
Hvala dragom Allahu, nikad više SDA nigdje vlast! ❤️
@boking sanjaj medjede
Samo naprijed Dino, ovo je sansa i za vas i za narod!!!