Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konakovicu zna se da si oborio ginisov rekord u brzom skolovanju i unistenju kk bosna bojim se koju funkciju sada obavljas da nam i kanton ne zavrsi ko kk bosna
@oktobar7 Ovo kod nas danas: "Ko o čemu? Kurva o poštenju". Jadno, žalosno.
Jel ovo ozboljno ovaj degenerik drzao predavanje ili je ovo suplja.. ? Nasem cirkusu nema kraja... Pa kako ima obraza ista reci a zavrsio fakultet za 14 dana.. Gori su ovi sto su ga dosli slusati..
@kekec80 Da ima obraza ne bi se ni ugurao za premijera, ali vidio ostale iz stranke pa što ne bi.. I sad drži predavanje, budući prof. dr. Dino, pa takav mu je i ministar nazovi obrazovanja, isti kafultet isti mentalni sklop. Ma taj DIF je jadan i kriminalan, nažalost ne jedini.
Inace mentor i prijatelj Pedje Kojovica, koji koristi Dininu terminologiju sto glasaci Njihove stranke ne vide ili ne zelecda vide.
eeeee kakve je inžinjere sarajevo imalo ... jazuk za inžinjere ... a jazuk i za sarajevo
a sad za krpljenje vodovoda treba turke zvat ... i još ovaj priča o "visokom obrazovannju" ... strašno
Sta je sa vodosnabdijevanjem konju..
DINO LOPINA ZVANI BRZI ZAVRSIOF FAX ZA 12 RATA
gledaj te kretenske face
nadam se da samo nije copy-paste,nego da ima nesto novo. a potencirati je kao najbolju knjigu sa ovih podrucja za ovu problematiku. Proce puno vode miljackom da neko pise knjige iz oblasti kondicijskog treninga kao sto je prof.dr. Milanovic sa KIF u zagrebu.
Ovo da nije komično bilo bi tragično. Čovjek koji je za 3 mjeseca završio nešto, drži predavanje na fakultetu. On stvarno ima problem narcisa bez ikakve podloge.
Konakovićevo predavanje o visokom skolstvu ravno je predavanju magaraca o utjecaju kiselih kisa na sume jugoistocne Hercegovine
Jesu li svima u SDA ovakve glave.
Koji gigant ovaj Dino , al' kad bi se zayebavali ... Ima on drskosti i obraza izać pred neki skzp i ljudima palamudit ... ? ? ? Što ti je Baketova jalova škola . . .
Vidi onog buljavog Željinog štrumfa.. Ne zna lik dvije sastavit kako treba i on došo na predavanje o izazovima visokog obrazovanja. Šalim se ovo malo na račun štrumfova :D Neka treba se educirati i napredovat.
Ljigav igrac, student na nevidjeno i bezobrazni dupeljubac
To je bar lako,odes do Bime i odaberes kakvu hoces diplomu,grasovci su svi nabavili te diplome i sistematizacijom ih sve unovcili.
''Pranje guzice u Sarajevu u vanrednim situacijama''
U spavacoj sobi ga zovu "maleni"🍼