Komentari (369)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa daj nam i broj Baketov da ga pitamo sta ima kod njega
Sada će dati, a tada ga je čuvao kao lijek, pa taj mu je broj sve dao u životu
Prvi safovi prvo da pohapaju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sve se nema, a vidi baterije 100%
@moonsilence aaaaaaa stari pa ne moze svako imati bezično punjenje. To mogu samo nasi ahbabi Konakovic i SDA elita!
Pošteno od dine trebamo ga podržati protiv ovi uhljeba
Niko nam nije kriv što smo dozvolili da Poštenim Bosancima upravlja ova stoka okupljena oko riđobradog. IZBORI MA MOJ GLAS NIŠTA NEĆE PROMIJENITI..... ko se prepozna u ovoj zadnjoj nek se upuca odmah
Sve je vec davno receno stranku predstavljaju kao familiju a tako su i zamislili da fukcionise cijela drzava.Htjeli su da par porodica vlada drzavom a da mi budemo robovi njhovi.E necemo tako bakire i dino MRŠ
Selam Dino, ti si kao sto i sam znas stranacki uhljeb. Ti pojma o zivotu nemas, a postavljen si preko stranke da radis. Zato ne sjeci ruku koja te hrabii
Glupsvoi! SsDA divizija se obračunava sa svim koji se ne slažu na poznat povjesni naćin.Narod se razbježava gdje ko može, al njma je dobro više nego odlično,tko više hebe ovaj narod u nestanku.pardon ostače samo sda ovci i njihovi isprdci gluho nilo.
Ovo je smijesno , isto da ja stavim ime eminema na broj koji sam kupio za 4 km , i kazem ja sam mu tekstove pisao i zahvaljujucii meni je uspio. Znaci ovo je nista , svaka budala moze napravit ovaj chat .... smijsno zalosno , svi ste vi isti ... nazalost
Pa da bi poredao neke stvari sam ne mozes i to je jasno kao dan,moras sjeti sa ljudima na dogovor jel dobro Dino on to nekako sukbunarski radi,a to ti ga ide ono mahalski;Ta ce ovaj,Ta ce onaj do duse uspjesan je zasta god se uhvati cini mi se slabo mu se primi.
ovdje se vidi kako Konakovic podilazi onome ko mu je u tom momentu bitan, hoce li ovako biti i sa Fortom i ostalom ekipom saznace se uskoro :)
Svaka cast Bake samo naprijed, nek pisu i objavljuju sta hoce...
Koji vjernici, u p.m.
nista posebno, koliko si pozurio da pljunes covjeka... cak ti je i dobro rekao...
Objavljivanje privanih poruka koje su razmjenjene u povjerenju je jedna od najnizih stvari koje covjek moze uraditi. Konakovic je upravo pao u mojim ocima. Inace briga me i za jednog i drugog i njihove stranke, ali neke stvari se jednostavno ne rade.
@moja_tetka Bake jes to ti? Mojne se sekirat
Tako je Dino, samo transparentno!!!
Ovo za Bakira kompromitirajuce poruke? Daj Dino uozbilji se! Ove poruke smao kompromitiraju ovog naseg kantonalnog mikrofondziju.
ja nigdje neprocitah da mu je Bakir rekao "nemoze ti narod biti preci od stranke". rekao mu "nemozes o stranci govoriti lose" zbog pojedinaca. Dino blamiras se bezveze!