Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ti je reći politički angažman!! Ne znaš igrat košarke, evo ti budi direktor kluba. Ne znaš bit direktor kluba, evo ti budi premijer.
jeste dosadni sa tom kosarkom..ko ovom narodu valja da mi je znati
Elmedin Dino sigurno ne valja
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
"Nakon posjete Turskoj imamo značajne iskorake u dijelu saradnje sa istanbulskim vodovodom koji je problem vodosnabdijevanja riješio u mnogo težoj situaciji. Direktor njihovog vodovoda dolazi u posjetu Sarajevu 9. i 10. septembra sa prijedlozima mjera koje su oni koristili u smislu sanacije mreže" super, dajte si svi zajedno otkaze a mi cemo onda placati direktora istanbulskog vodovoda. vi nam ne trebate.
Dokle smo mi došli pa imaš li se i na koga drugog ugledat osim na Turke jebali ti oni mater i kompletnoj SDA...
Rjesenje nase vlasti : 1. Kredit pod 2. Udri po narodu 3. Povecanje plata sto se sjetio pod tackom 1. i 2. !!!! Da VI politicari aka mafijasi ne kradete ovu zemlju i narod nebi bilo problema ali ali ????
Ubij se,pederu, da se odmorimo od tebe. Izvrši harakiri.
voli te soukbunar-donji nizovi
Ova raja sto bukvalno zavrsi preko noci DIF su superintelektualci ! Jos kad dodje na vlast, odma postane duplo pametniji. Sta c ti rec.
Dino Konakovic: Sta cu kad sam kapacitet 😂😂
Ne zna se ko je ljigaviji, Konaković ili Damir Hadžić.
Ovo je jedan od mnogih debila koje treba razapeti kod vječne vatre da vječno gore.
Kradu vodu?! hm.......i.........ovu državu i ovaj narod 24 godine permanentno kradu političari, doveli su narod na prosjački štap i to nije ,,strašno,, Zemlja od bijede na koljenima a političari sve bogatiji i bogatiji-kako? kako je to moguće? je li to ,,strašno,, odakle svi živite kao mali bogovi, odakle? kako? Kako kada je zemlja na koljenima a eto neko vam krade vodu, ne baljezgajte majke vam i ne bacajte narodu prašinu u oči.
https://youtu.be/KoI3cfPcOXA
U vladi federacije imamo 48 000 zaposlenih i ta brojka raste i raste. Ovaj Dino slino ce unistit cijelo Sarajevo
Dino Konakovic-kapacitet je notorni idiot. Nesposobnost vlasti i njihovih poslusnika u javnim poduzecima doslovno terorizira gradjane Sarajeva. Uposlenici javnih poduzeca sustavno terorizieaju gradjane glavnog grada stalnim nestasicama, strajkovima, prijetnjama. Treba ih otpustiti i reducirati broj uposlenih. Ostaviti sposobne, a ne podobne i bilo bi i vise nego dovoljno novca za normalan rad.javnih poduzeca.
Rješenje su da tvoja ljubavnica, koja duguje preko 3000KM, a ima stan u samom centru, počne plaćati vodu, kao i oni poput nje koje štite stranački uhljupi, pa će biti para i za nabavku opreme i djelova, a ne samo za plate stotinama lezihl***vića (čast izuzecima, jer tu zaista ima i časnih ljudi koji rade ili bi radili svoj posao ali ne mogu doći do izražaja od gore navedenih). E tako ćeš riješiti problem, zato ne rise obraza ti!!!
nema taj obraza
Zato i kažem :)
kad ovog hoštaplera vidim zlo mi ddođe.....pa tom na čelu piše da je lopovčina a iz očiju mu sami lopovluk viri!!
dobro je pa ne lezimo na nafti. da kojim slucajem imamo naftu, litar bi bio 10 maraka i tocili bi na bonove.
u venecueli litar goriva kosta 2 centi. za nestasicu toalet papira i lijekova su ipak zasluzne ''demokrate'' iz susjedstva i njihova ''briga'' za ljudska prava.
jedno je ne napraviti vlastitu fabriku, drugo je uvesti sankcije jer ti se ne svidja neciji sistem privredjivanja. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje su Gospoda Grada Sarajeva .... Gdje su leptir masne,Doktori Nauka,Dirigenti,Kompozitori,Diplomate,Poligloti ?????.... Zar nam priuceni i instant diplomirani FASTO student vodi Kanton. Reference 0 Rezultati u privredi 0 Rezultati u sportu 0 Rezultati u menadžmentu 0 Rezultati u nauci 0 Rezultati u ljubavi 0 Rezultati u kradji i mesetarenju 10+
Vijest iz 2007. http://www.klix.ba/vijesti/bih/skupstina-ks-a-sto-prije-zamijeniti-azbestne-vodovodne-cijevi/070524081 Vijest iz 2009. http://www.klix.ba/vijesti/bih/58-posto-vode-izgubi-se-u-zastarjeloj-mrezi/090803084 Gubici su danas preko 60% po dostupnim podacima. U periodu od 2000. do 2010. godine isporuka vode vode pala sa 32 na 26 milijuna kubika vode a troškovi plaća su porasli sa 13 na 26 milijuna KM godišnje. Prosječna plata u VIK-u iznosi 1 447 KM neto dok je prosječna neto plata u Federaciji BiH 820 KM, navodi se u izvještaju CPI. Svo vrijeme preduzećem upravlja SDA i sad se žale što nisu dobili kredit od 30 miliona eura da saniraju štetu koju su napravili i štetu koja se akumulirala od rata naovamo zbog nedostatka sanacije.
Ej drzave kosarkasi i drotovi nam premijeri hahahha ajde svi da zapjevamo Bosno i Hercegovino nasa domovino.
Hocemo Senadu Nurkic za predsjednicu!!!