Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đon obraz
@rambo972 a tvoj?
Glup ko njegov lazni fakultet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav beskicmenjak!
miran SDA botu miran
Glupan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nikad se nece oprostiti ministarstvu unutrasnjih poslova i vladi KS sto dozvolise ovaj jad i čemer ovog i drugih drustava! Za sve parazite drustva koji se oznacavaju LGBT treba novi Alcatraz
Pichka obična od čovjeka
Ne volim te, adžija, al' dobro si ovo sročio.
Seljak si ti cim ne mozes prihvati druge i drugacije. Al trebalo ti je 25 godina da napustis SDA stavove, za jos 25 mozda shvatis da niko nije iz pasjaluka izabrao da bude Homo, bi, il da mjenja spol,.no, o cemu ja pricam kad mi zidove i cigane diskriminiramo, a kamoli ove seksualne manjine
Naći ćemo vas u mišijoj rupi, sad vam nema osiguranja...
Konaković je najveća izdajica Bošnjačkog naroda!!!!!
Nije sramota parada, sramota su takvi kao ti koji su poubijali one jadne pse u Praći, jadne su "tradicionalne vrijednosti" koje takvi zagoravaju...
Lijepo rečeno, jasno, konkretno i pismeno.
Bila bi sa njim i bez njega, kao sto ce istospolna vanbracna i bracna zajednica biti uvedena u zakon i sa njim i bez njega... ESLJP..... O ostalom se ima sta diskutovati sad je pitanje hoce li se ovo drustvo ikada upustiti u ozbiljnu diskusiju o tome ili samo kukati nakon sto se zavrsi..
povorka ponosa kraj vladavine Dine Konakovica i ostale pogani uprljase nam grad
Hajd' Dino ne seri!
Ovaj Konaković je pravi beskicmenjak hahaha
ovo ti je potez za kraj tvoje karijere vjerujte nemate pojma sta ste doveli u nas lijepi i cisti grad
@dundo123 To "lijepi i čisti" ti je veoma upitno. Pun kriminala, korupcije, razvrata, kocke i alkohola, urbicida i kulturocida - nema tu ništa ni lijepo ni čisto. Naravno, ne treba ga dodatno ukaljati, ali eto, čisto da se zna.
Kad vam kazu mi smo liberali, otvoreni, moderni itd.znat te da zloupotrebljavaju te pojmove. Pod tim ispravnim pojmovima oni podrazumijevaju pojave koje vode u strmoglavi moralni sunovrat. Oni se tim pojmovima pod koje su podveli anticivilizacijske vrednote zapravo bore za bezboznistvo kao ideal. Zato su krenuli duzim i krivudavim putem. Staljin je napravio vjestacku glad da razbije crkvu.
Hoces, hoces. Ovo ti gosp.cinicno govorim. Zasto si ulazio u koaliciju sa namjerom kreiranom ljevicarski ali iracionalisticki nastrojenom ideoligijom koja ima za cilj da se nametnu devijacije koje nisu ispravne radi unistenja ovog historijski satkanog ispravnog bica. Nego ti si to morao znati a ne sada glumiti generala posle bitke. E moj Bosnjo.