Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kk Bosna?
Najbolji poslijeratni politicar,gospodin elmedin konakovic
Konakovicu tebe treba uvijek biti stid.Sebe samog.Munafiku i gulanferu jedan bestidni.Nehljebovicu.Mi tehranimo godinama si na drzavnoj sisi.Nastavnik si fizickog a i to preko veze.Stidi se Konakovicu
@ezek Šta ima, Sebijina podguzna muho?? Je li toplo?
Nisi za đaba "Nikola Tesla" ne promiće ti ništa. I mene svaki put ovi što kontrolišu, gurnu negdje na rep komentara. Biće im se ne dopada, ali znamo da riba od glave smrdi. Nije li tako?
Ispravka. Evo ne slagah za prvo slovi, omaće mi se ono: moglo bi se čuti....
I mene je stid evo već 30 godina zbog svih vas, pa niko ni repom da mrdne. A znaš kako kod nas u narodu kažu: " Ovaj pas, a ono mu brat". A ti Dabre ne diraj u Genjca ( zamalo mi se omaće jedno drugo slovo na početku), moglo mi se čuti na daleko. Čujemo se profesore.
Konjakovicu a sta ti konkretno radis???
JOS MALO, PA IZBORI.. PA PO NJUSCI IH MLATNUTI.
Nije lahko postenu covjeku opstati u zlu selu iz kojeg pobjeze sve sto vrijedi i gdje se sve dogovrara i odlucuje izmedju 3 velika muktara-cobana iliti 3 ovna zvonara svojih stada i to po nacionalno-interesno-lopovskom kljucu, a koji svoje podanike drze na dubokim jaslama dok one druge muzu kao ovce i tovare kao konje i magarce vec punih 20 i nesto godina.
Konakoviću, ne rise
uhljeb
Neka tebe Dino bude stid uvjek, nemoj ponekad da te bude stid. Al mislim da i to lažeš nemaš ti stida!!!
i mi cemo glumit da vam sve vjerujemo.....
Bravo Dino! Skupstina RS je zasjedala na stolicama, sa distancom, ljudi donose mjere, brinu, misle. Ovi nasi nista, palamude kao i obicno, pa ce im opet za sve biti kriv Dodik...fuj!
Žao Dini paušala
Kad vidis Hrvatske vijesti, nije bajno ali Parlament radi sad kao nikad prije..donose se zakoni da olaksaju ljudima... Sad je najbitnije da sve funkcionise. Ovi nasi se Po kucama zatvorili
Ali samo nekad.
Sta treba ?Da se zarazi cijeli parlament.Mogu se sjednice organizovati i on line
@Anamarkof procitaj ovu svoju poruku kasirkama u svim prodavaonicama, ako te nije stid