Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Konakovicu najači si govornik
@Akilo Piše se najjači ali on nije najjači haha
#IzTemelja IDEMOOOO🇧🇦🇧🇦🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nek idu bagra. Ne zaustavljajte ih.
Neka Konakoviću zapamtićemo Sbb u i ovo džaba će se kandidovati u Sarajevu 2022
SVI KOJI SU IZDALI FORTINU VLADU, I KOJI SU OTISLI SA IZDAJNICIMA SCEPANOM I KOMSICEM, UKLJUCUJUCI I OVOG POKATOLICENOG SRBU NENADICA SU IMALI I VISE NEGO DOVOLJNO VREMENA DA SHVATE U KAKVU IH PROPAST VUKU KOMSIC I RADONCIC.I SVI SU SVJESNO OTISLI KOD BAKIRA OCEKUJUCI BENEFITE I PRIVILEGIJE.NIKO OD NJIH NE SMIJE BITI PRIMLJEN U STRANKE CETVORKE, MORAJU OTICI NA DEPONIJU, SAMO TAKO MOZEMO PRAVITI KAKAV TAKAV BOLJI AMBIJENT. MADA KAKAV SMO NAROD.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Puna podrska Nenadicu, odlično je radio svoj posao. Sličnog njemu neće moći naći.
Tražio si i dobio si. Sad ćemo tebe da vidimo.
Dobio si sta si htio, sada radi i bori se da vidimo tebe. Nemoj samo o sebi i svom interesu misliti.
Bravo Nenadicu, puna podrska. Neka sada oni rade i bore se pa vidjet ćemo šta će uraditi.
Niko tebi Konakovicu ne moze ugoditi, ti ne znas sta bi.
E sad ces Dino ti vruc krompir vaditi iz vatre pa vidi kako je . . Trazio si rusenje i pad vlade tjerao si svoje vlastite interese i inatio se Bakiru. Eto ti priliki pa budi premijer vlade naj više se boriš za vlast od sviju ostali zaslužio si ....
sada je konakovic protiv SDA..a link ispod podržava hvali sda .. pa ne razumijem .. https://youtu.be/EOz5g_-RVqU
Sto izmisljas
Zalis se kobajagi da se situacija dodatno zakomplikovala Nenadicevom ostavkom a zaboravljas sta sve vi radili kad su oni imali 18 ruku (vecinu). Krili ste pecat. Niste zakazivali sjednice. Skidali tacke sa dnevnog reda... Boli lo vas uho da li ce narod ispastati. Sada se ko bajagi brinete za narod. Sad je Nenadiceva ostavka ne eticna. Ma nemojte mi samo vi politicari pricati o etici.
Ovaj samo daje saopštenja za mefije...mislim, šta hoćeš više? Čovjek dao ostavku sad i to ne paše? Otvorio ti je put! Al smješno je da čovjek skoro nije ni obznanio da podnosi ostavku a Konaković već ima tekst osude na medijima😂😂😂
Niko tebi ne ugodi
E jbg tebi sve smeta, a pečat gdje je ?😎
Reče čovjek koji je sakrio pečat kad se trebao od stolice rastati...
Propast je ako se ovoga SDA-ovca bude pitalo...
Koliko je samo sda botova u komentarima🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣