Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo isti onaj Konakovic koji je Sebiji pisao poruke kako je sve upravu i nazivao iste ove koje danas brani “šljamom”,”glupanima”,”kriminalcima” i tako dalje?????
Čudi me pa nije i za ovo izjavio da se radi o udaru na državu i na njene institucije… Ministar vanjskih poslova se nastavio baviti KCUS-om… Interesantno mi je to bilo vazda, a sad pogotovo.
Biće dobro da to i uradiš, a ne samo da pričaš, ja ću ovo, ja ću ono...
aa, dobro je, ja iz naslova mislio napasce auto industriju
laže, samo laže...i kad se zakune slaže...kleo se je Bogom da neće dopustiti nepotizam...vidjeli smo šta mu to znači...ovaj čovjek je dno dna, lažov i smutljivac da ne može biti veći. sve bi dao i prodao za ministarsku fotelju
"Ministar Rimac je negirao presude sudova u našoj zemlji u istom predmetu kroz koji je prošao prof.dr. Gavrankapetanović u Opštoj bolnici. Grubo je, svjesno, zanemario stav resornog kantonalnog ministarstva koje je poslalo tumačenje da je diploma fakulteta važnija od certifikata", kaže Konaković. ---- I Sebiji je falio samo "papir" pa odleti, a imala je fakultetsku diplomu. huiiiiiiii
Sebiji je falilo malo više papira, pa ko na primjer, naučni radovi na određene teme iz prakse i empirije stečene u radu, malo više pojavljivanja u naučnim krugovima bez pretjeranog JA,JA I NIKO KAO JA, i umalo da zaboravim, fali joj diploma, sitnica, naći će advokati već nešto, pa dobro su plaćeni zaboga.
Nema vece interesne grupe od Gavrankapetanovica
Nema vece interesne grupe od Gavrankapetanovica
Ovdje se ne zna tko koga tu...kao ono lud zbunjenog a kako bi narod tek mogao znati?
Ponovo najvaznija funkcija i drzavi. Ovo je samo pokazatelj koliko je politicarima stalo do politike, ideologije i bilo cega osim funkcija i vlastitih interesa.
Izdajničke žvaljice
Dino zvani tripl dabl 🤣
Prije dolaska iz Indije svrati do Dubaija potom za Sarajevo.
Citam ove truhle zelene botove. Jadna majko. U svakom slucaju sultanija, sultan i rimac i rimcici će uskoro biti iza debelog čelika . Sad glabajte jadovi . .
Joj propalog košarkaša gdje god nije po njegovom galami,skace,mjauče na sav glas
uvukli ste hdz 1990 u vlast kad su vam trebale ruke i sad sve pozicije ste dali čoviću, kao legitimnom kod hrvata objasni ljudima o čemu je riječ i što blokiraju
Dino mojne tisra,znaci ako nije neki tvoj pakaš ide krivična!Dino postao si veliki jad.