Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je tacna ono sto je izjavio ministar Avdic, onda vala neka i nema festivala! Svi hoce red, a kada ga uvodis otpor sa svih strana.
Ako ste juce procitali tekst mogli ste vidjeti da je ministarstvo napravilo gresku,izostavilo ih sa spiska i kao naknadno ih zvalo na telefon da im kaze sta trebaju.Gdje je tu profesionalizam?Nekome se opasno namjestaju novci
Sjećaš li se Edine koliko si pljuvao SDA, a hvalio fašističku Mtel koaliciju. Eh eto ti ih sad. Nadam se da si zadovoljan s ovim nesposobnim pobjeguljama, DIF-ovcima i petokolonašima. Vama je jedini cilj bio otjerati patriotsku SDA koja je odbranila ovu državu, pa makar došli i gori. Eh evo došli su, i šta ćemo sad?!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Juče priča Forto jedno, a ovaj bivši SDA-ovac jutros drugo. Poznata taktika Konakovića koju je naučio kao istaknuti Bakirov kadar. Znao si djeliti novac Zukorliću, vehbosima i nekm hodzama, a eto gdje ću jezzfest u Sarajevu. Je.o te tvoj seljački teferidž...
Kad skontas da imas izbor izmedju SDA i SDA vol.2(nip), okrenes se ka Njemackoj. Onaj debil ne zna ni masku staviti, drugi kreten nije ni za nastavnika fizickog mogao zavrsiti bez stele. I to treba da nam vodi drzavu? Dobro mi ikako postojimo.
Puna podržka Minisru. Vječiti grebatori (ko fol "kulturni") navikli da im se daje i da oni troše kako im je ćejf a da račune ne polažu nikome. Red i samo red.
Zubcevic je previse bahat, pravila su ista za sve, i jos te ljudi zovu da dopunis dokumentaciju a ti se bahatis i odbijas, pa ko si jbt??
Ako ste ikad aplicirali na bilo koji konkurs, znate da vas ne uzimaju u razmatranje ako niste dostavili sve dokumente, sta tu nije jasno?
aha ok
Čekaj filozofe sa Difa.Jeli Avdić ministar rekao da je proceduralna greska zapislenika ministarstvadino dogovorite se sta će te lagati.Ne ide ovako.Ispadoste neozbiljni
Smjehom se liječe mnoge bolesti kao ova Dino Kijeva hahahahahahahahahaha
Samo su nekom greskicom bili tri put izostavljeni sa spiskao onih koji treba da dostave dodatnu dokumentaciju. Kako ce odgovarati doticni admiistrator za administrativnu gresku?
Ni po babu ni po stričevima, samo po zakonu. Ovakav stav treba podržati. A organizatori festivala, ako smatraju da je prema njima učinjena nepravda, trebaju javno izaći sa propustima i greškama resornog ministarstva. Sve treba da bude javno, da se zna. Ko danas nekome vjeruje na riječ, u politici prije svega, taj je na dobrom putu da mu same gaće spadnu.
Sarajevo zvanicno vise nije grad,
Ali ti jesi ostao g.ad.
Oglasila se jednočlana komisija čije odluke Avdić 'samo potpiše'! Na stranu što mu je glava još u SDA, samo su rukice promijenile stranku!
#NiPotizam
Napisi Konakovicu sta nisu dostavili a drugi dostavili.Mozda trazite neki uslov na tendeciozan nacin,mozda ste u pravu.Ja iz ovog uopstenog saopstenja npr.Dokumentaciju- bez koju vrstu dokumenta,nevidim da je Transparentno,pa i nemogu zauzeti stav.A i tvoje branjenje poteza tvojih ministara mi je cudno,koda oni sami nemogu braniti vlastite odluke bez zastite nadredzenih.
A što on? Zar je Zupčević i nepismen osim što je bezobrazan?
Postoji li istrazivacko novinarstvo vise? Neka se provjeri ko ovdje govori istinu! Ja, ovako napamet i na osnovu svega, vjerujem Edinu!
Pojavi se Dino. Nije ga bilo otkad poče priča o instant školovanju i hitrim diplomama.
zasto je premijer Forto onda preuzeo odgovornost ako je sve po proceduri radjeno?