Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jest im vuna Boze dragi, ne mogu sebi doci sto nisu za kormilom vlade KS
@82blade , Ma nije to problem nego eliminacija svih njihovih lopova u Javnim preduzećima. Ostadoše i bez JP i bez para i bez ljudi na pozicijama dobrim za pljačku. Gotovo. Fajront.
Mali Gavrilo tuberkulozni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok god ovu drzavu vode anonimusi poput Sarajlica Bosnjo se nece pomjeriti sa nivoa mahalskog razmisljanja.
@amy88 treba i konakovic platiti klixu. Svaki post sa fejzbuka mu podijele u roku od 5 minuta
Cuj budale,Sarajlic anonimus?Pa gdje ti amy88 zivis?
Koji komentari...strašno ! Bilo ko da je isti komentari bi bili .Jebote to je mržnja a ne kritika svog sugradjanina..ovaj svjet se utopi u bjesu i mrznji.Pa procitajte bilo koji clanak o bilo kojoj politici..o bilo kom covjeku te..ubicemo ..te udavicemo..TITO USTAJ..sve puklo .
Pobijedi SDA na izborima,ovi gulanferi predvodjeni kojovicem i konakovicem se udruze u silovanju volje naroda i,sad osjecaju da je blizu kraj,dignu vojsku botova.Sta je problem?Sve sto trenutno imate nije vam pripalo voljom naoda.Iskulirajte i spremajte se za nove izbore.
povoljno prodajem aparate, danas u pola cijene. javi se u inbox, moze zamjena za SDA sendvič
Reče politički isprdak SDA, koji sad glumi da je nešto drugo.
Dino bio si u vlasti kada se osnivalo udruženja za 200.000 hiljada KM, nisi ni tada reagovao a ni sada dok te nisu medijski prozvali. Onda počneš piskarati po fb i priznavati. Da nije bilo medija nikad nebi priznao nego bi to prošlo. Nemoj Dino šuplje priče. Nije pošteno prema narodu. Promjeni naziv stranke narod i nepravda. Iskreno lično sam se prevario sto sam glasao za tebe a i mnogi to isto kažu. Idi u opoziciju imaš previše minusa za kratak period.
Najjači su mi ovi sda botovi svima zelena boja avatara 😁😁😁 kerovi mali što bi vjeru i državu prodali za kilu kahve zvane zlatna džezva i kilu kocke. Kako bi vas bičem istuko niste ni svjesni. Balijice, nazivaju se muslimanima a niko pojma o vjeri nema, izjasnite se ko ateisti jer da vjerujete u Boga ne bi bili na strani lopova i kriminalaca! Kujice male
Righteous mama ti je kujica cim je takvog dzukca okotila.A to sa bičem-vidjecemo ko ce koga.Mazi se dobro vazelinom.
UDRUZENA ZLOCINACKA PARTIJA POZNATIJA KAO SDA..BLIZI VAM SE KRAJ!!!
Šta ima veze što je nastavnik fizičkog ??? Pa onda po tome bi samo politolozi trebali i smjeli se baviti politikom.On je dugo u poslaničkim klupama.Učio je ,imao je vrijeme se regrutovati.Bolja je ova Vlada KS od predhodne sigurno..
@Spinoza ekonomista, pravnik nista to? Naravno drzavno pravo i ekonomija ne seoski privatni
Reče neko ko je godinama bio dio tora i lagodno se naživio u procesu. U pravom momentu iskoristio manevar da promijeni dres.
Nikad veci budjet vlade ks, zato su zeleni na aparatima. Nema vise da se maste brkovi na uštrb građana
@SchonenMann23 taj budzet je toliki upravo zbog sda a ne zbog ovih sest ublehasa
Ja imam ključ
SDA baš na aparatima, koja zavist Bože moj 🚭🚭
treba provjeriti da li se datumi ispitnih prijava na Fasto podudaraju sa datumima na rjesenjima o ispitnim rokovima Ministaratva...
Meni ova vlada imam osjecaj dobro radi proziva lopove sto je najvaznije neda im para itd samo naprjed ako se i vi ne prodate
Prpa???? 🤣🤣🤣